reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2023 🎅

reklama
Żadnych:) jechałam normalnie zadowolona i uśmiechnięta na wizytę i okazało się, że ciąża obumarła tydzień wcześniej. Objawy to miałam dopiero po pierwszym zabiegu nieprzyjemnie, bo jak niedokładnie oczyścili, to bóle, zasłabnięcia, krwawienie i nie dawało mi to spokoju więc się zgłosiłam sama do lekarza i skierował do szpitala na drugi zabieg:(
Jezu ja juz panika a wizyta za 2 tyg dopiero... jajo zniose

Dla mnie interpunkcja jest bardzo ważna bo świadczy o szacunku do języka ojczystego.
Poza tym, jest wśród nas nauczycielka języka polskiego i często widząc posty ma za pewne taką minę:

Zobacz załącznik 1520209

Ale tu od samego początku byli równi i równiejsi i nie każdy zasługuje na wsparcie i szacunek tak samo 😉

Jeśli ważna jest dla Ciebie interpunkcja, to postaw przecinek przed „bo” w swoim wpisie :)

Dziewczyny, buzują w nas hormony i stąd te dyskusje, ale to dobrze - ciąże się rozwijają 😄

Część nie wiem czy mogę dołączyć, mam dużą nadziej że tak 🙏 wczoraj 34 dzień cyklu, 2 testy z rannego moczu pozytywne, 3 test z kolejnego moczu negatywny. Zrobiłam betę, coś mała (oby się rozkręciła). Trzymajcie kciuki. Jestem mamą niespełna 5 latki, staramy się o rodzeństwo dla niej. Do tej pory była jeszcze jedna ciąża niestety biochemiczna. Boję się że i tym razem skończy się podobnie 😔

Załączniki

• received_1382405325894572.jpeg
    received_1382405325894572.jpeg
    64,7 KB · Wyświetleń: 105
  • Screenshot_2023-04-26-10-19-03-115_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-04-26-10-19-03-115_com.android.chrome.jpg
    153,9 KB · Wyświetleń: 106
reklama
No tak, Ty pisząc że umowa przedłuża się do porodu i ma się macierzyński nie wprowadzasz w błąd bo każdy może doczytać kodeks. A jak ja napisałam, że przy umowie o pracę na czas nieokreślony nie można zwolnić od 1 dnia ciąży to jest taki błąd, że trzeba było od razu na mnie nawrzeszczeć 🤡

Ps. Tak nie dogodzisz mi drąc ryjek na mnie. Widać lubimy inne formy przyjemności

No wiesz 70kg to nie jest otyłość nawet I stopnia, a co mówić o II czy III - a takie dziewczyny też są w ciąży
Ja też lubię zwracać uwagę na styl wypowiedzi, ale dla mnie np ważniejszy jest szacunek. Ja np nie rozumiem osób które od razu atakują mówiąc "drzesz ryjek" itp . Ryjek to może mieć świnia. Kończąc temat nie dogalysmy się nie miałam nic złego na myśli. Nie chciałam nikogo wprowadzić w błąd Ty za pewne też nie