wenus018
Fanka BB :)
wałbrzycho to też okolice Lubina?![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wałbrzycho to też okolice Lubina?![]()
Jezu ja juz panika a wizyta za 2 tyg dopiero... jajo znioseŻadnychjechałam normalnie zadowolona i uśmiechnięta na wizytę i okazało się, że ciąża obumarła tydzień wcześniej. Objawy to miałam dopiero po pierwszym zabiegu nieprzyjemnie, bo jak niedokładnie oczyścili, to bóle, zasłabnięcia, krwawienie i nie dawało mi to spokoju więc się zgłosiłam sama do lekarza i skierował do szpitala na drugi zabieg
![]()
JA to sie zastanawiam kto tam jest zastepca OrdonaByłam kiedyś, ale powiem ci że po tych przebojach tam jakoś się zraziłam na tych lekarzy w tym szpitalu i ostatecznie wybrałam kierunek Wrocław, chociaż nieuniknione że przyjdzie mi rodzić w Wieluniu![]()
Nie ma co się zamartwiać do przodu, trzeba myśleć pozytywnieJezu ja juz panika a wizyta za 2 tyg dopiero... jajo zniose
Nie mam pojęcia ale coś kiedyś slyszałam że ten K. Pogoda tam też jest w szpitalu, może onJA to sie zastanawiam kto tam jest zastepca Ordona
Dla mnie interpunkcja jest bardzo ważna bo świadczy o szacunku do języka ojczystego.
Poza tym, jest wśród nas nauczycielka języka polskiego i często widząc posty ma za pewne taką minę:
Zobacz załącznik 1520209
Ale tu od samego początku byli równi i równiejsi i nie każdy zasługuje na wsparcie i szacunek tak samo![]()
Bedzie dobrzeNie ma co się zamartwiać do przodu, trzeba myśleć pozytywnie) Ja wizytuje jutro, też mam stres ale już bliżej niż dalej
![]()
No wlasnie sprobuje sie jakos dowiedziec. A do Ordona chodzilas prywatnie ?Nie mam pojęcia ale coś kiedyś slyszałam że ten K. Pogoda tam też jest w szpitalu, może on
Ja też lubię zwracać uwagę na styl wypowiedzi, ale dla mnie np ważniejszy jest szacunek. Ja np nie rozumiem osób które od razu atakują mówiąc "drzesz ryjek" itp . Ryjek to może mieć świnia. Kończąc temat nie dogalysmy się nie miałam nic złego na myśli. Nie chciałam nikogo wprowadzić w błąd Ty za pewne też nieNo tak, Ty pisząc że umowa przedłuża się do porodu i ma się macierzyński nie wprowadzasz w błąd bo każdy może doczytać kodeks. A jak ja napisałam, że przy umowie o pracę na czas nieokreślony nie można zwolnić od 1 dnia ciąży to jest taki błąd, że trzeba było od razu na mnie nawrzeszczeć
Ps. Tak nie dogodzisz mi drąc ryjek na mnie. Widać lubimy inne formy przyjemności
No wiesz 70kg to nie jest otyłość nawet I stopnia, a co mówić o II czy III - a takie dziewczyny też są w ciąży