reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2021

reklama
My podajemy Lefax. Niestety w Polsce niedostepny w aptekach. Znajomi wysylali nam z Niemczech. Generalnie wszystkie praktycznie opieraja sie na tej samej substancji czyli Symetikonie. Sprobuj na poczatek espumisan, kup termofor (my mamy taki ktory wklada sie na kilka sekund do mikrofali), masujemy czesto brzuszek, ruszamy nozkami zeby pobudzic troche ta prace jelit i kupilismy niby specjalne butelki antykolkowe z tomee tippee.
Espumisan jest u nas od początku bo były problemy z załatwianiem ale nie daje rady . Termoforek staramy się masować z pestek wiśni butelki też anty kołkowe dr.browns

Hejka . Ja tak z innej beczki. Czy któraś z was ma może szumisia ? Bo zastanawiam się nad zakupem ponieważ mały śpi bardzo niespokojnie . Szum z karuzeli nie daje rady . A mnie już ręce bolą 🙈🙈🙈

Hejka . Ja tak z innej beczki. Czy któraś z was ma może szumisia ? Bo zastanawiam się nad zakupem ponieważ mały śpi bardzo niespokojnie . Szum z karuzeli nie daje rady . A mnie już ręce bolą 🙈🙈🙈
Mam, starszy syn miał go głęboko w poważaniu, córka nawet przy nim czasem zaśnie, chociaż woli suszarkę czy odkurzacz 😁 a niespokojny sen u nas wynika z problemów z brzuszkiem.

Mam, starszy syn miał go głęboko w poważaniu, córka nawet przy nim czasem zaśnie, chociaż woli suszarkę czy odkurzacz 😁 a niespokojny sen u nas wynika z problemów z brzuszkiem.
Tez obstawiam, ze to problemy z brzuszkiem . Biały szum i różowy z youtuba daje radę , ale nie mogę ciagle przy nim trzymać telefonu 🙈

Kupilam jako element wyprawki, drugiego dostala w prezencie od babci ktora nie wiedziala, ze jeden juz jest w domu. Tak wiec mamy dwa bezuzyteczne pluszaki za prawie 600 zl 🤣

My mieliśmy, bardzo mi pomagał w zasypianiu :p dziecku nie, ale ja w sumie nie miałam problemu z usypianiem, bo karmiłam na boku, albo na mnie leżał/leżała

reklama
Do góry