reklama
Espumisan jest u nas od początku bo były problemy z załatwianiem ale nie daje rady . Termoforek staramy się masować z pestek wiśni butelki też anty kołkowe dr.brownsMy podajemy Lefax. Niestety w Polsce niedostepny w aptekach. Znajomi wysylali nam z Niemczech. Generalnie wszystkie praktycznie opieraja sie na tej samej substancji czyli Symetikonie. Sprobuj na poczatek espumisan, kup termofor (my mamy taki ktory wklada sie na kilka sekund do mikrofali), masujemy czesto brzuszek, ruszamy nozkami zeby pobudzic troche ta prace jelit i kupilismy niby specjalne butelki antykolkowe z tomee tippee.
IdaLea
Fanka BB :)
Mam, starszy syn miał go głęboko w poważaniu, córka nawet przy nim czasem zaśnie, chociaż woli suszarkę czy odkurzacz a niespokojny sen u nas wynika z problemów z brzuszkiem.Hejka . Ja tak z innej beczki. Czy któraś z was ma może szumisia ? Bo zastanawiam się nad zakupem ponieważ mały śpi bardzo niespokojnie . Szum z karuzeli nie daje rady . A mnie już ręce bolą
Pylylylyp
Aktywna w BB
Tez obstawiam, ze to problemy z brzuszkiem . Biały szum i różowy z youtuba daje radę , ale nie mogę ciagle przy nim trzymać telefonuMam, starszy syn miał go głęboko w poważaniu, córka nawet przy nim czasem zaśnie, chociaż woli suszarkę czy odkurzacz a niespokojny sen u nas wynika z problemów z brzuszkiem.
Bakuś
Zaangażowana w BB
Kupilam jako element wyprawki, drugiego dostala w prezencie od babci ktora nie wiedziala, ze jeden juz jest w domu. Tak wiec mamy dwa bezuzyteczne pluszaki za prawie 600 zlHejka . Ja tak z innej beczki. Czy któraś z was ma może szumisia ? Bo zastanawiam się nad zakupem ponieważ mały śpi bardzo niespokojnie . Szum z karuzeli nie daje rady . A mnie już ręce bolą
olka11135
Hejka . Ja tak z innej beczki. Czy któraś z was ma może szumisia ? Bo zastanawiam się nad zakupem ponieważ mały śpi bardzo niespokojnie . Szum z karuzeli nie daje rady . A mnie już ręce bolą
My mieliśmy, bardzo mi pomagał w zasypianiu dziecku nie, ale ja w sumie nie miałam problemu z usypianiem, bo karmiłam na boku, albo na mnie leżał/leżała
KasikP
Tak i szczerze jest zbędny szkoda ze wyrzuciłam opakowanie bo bym goHejka . Ja tak z innej beczki. Czy któraś z was ma może szumisia ? Bo zastanawiam się nad zakupem ponieważ mały śpi bardzo niespokojnie . Szum z karuzeli nie daje rady . A mnie już ręce bolą
Sprzedała nowy nie używany.
Pylylylyp
Aktywna w BB
Tez karmie na boku na mnie mały nie chce ale po odłożeniu do łóżeczka oczy jak 5 zł i płacz i wtedy bez cycka i bujankoMy mieliśmy, bardzo mi pomagał w zasypianiu dziecku nie, ale ja w sumie nie miałam problemu z usypianiem, bo karmiłam na boku, albo na mnie leżał/leżała
reklama
olka11135
Tez karmie na boku na mnie mały nie chce ale po odłożeniu do łóżeczka oczy jak 5 zł i płacz i wtedy bez cycka i bujanko
A no my nie mieliśmy łóżeczka bo dla mnie to bezużyteczny mebel
Podziel się: