A ja słyszałam że od niedzieli wszyscy muszą mieć robione testy, szczepieni i nieszczepieniOoo, co szpital to inaczej. Ja się jednak cieszę z testów, wole mieć pewność, ze ani ja ani kobiety leżące koło mnie nie mają covida [emoji848]
reklama
To ciężka noc Cię czeka. Trzymam kciukiTsaaaa .. zrobili mi ktg . Skurcze co 4 minuty ale szyjka dalej skrócona do okolicy krzyżowej . Wróciłam do domu . W razie się wzmocni albo wody odejdą mam wrócić do szpitala
Pylylylyp
Aktywna w BB
Nie dziękuje no spać to na pewno nie będęTo ciężka noc Cię czeka. Trzymam kciuki
Klaudiaa123
Zaangażowana w BB
Mnie kilka dni temu cały dzień brzuch bolał jak na okres i już myślałam, że coś się rozkręca, a tymczasem wszystko zniknęlo. U mnie po porodach okres mniej bolesny, ale na początku trochę nieregularny. Jednak swoje dzieci długo karmiłam piersią i myślę, że hormony zakłócały wszystko.
Klaudiaa123
Zaangażowana w BB
Jak takie skurcze już są to pewnie się zaczęło. Szkoda, że odesłali, bo może się akcja szybko rozkręcićNie dziękuje no spać to na pewno nie będę
Pylylylyp
Aktywna w BB
Wróciłam po półtorej h do szpitala . Miałam już 7cm rozwarcia . Malutki urodził się o 23:27Jak takie skurcze już są to pewnie się zaczęło. Szkoda, że odesłali, bo może się akcja szybko rozkręcić
gratulacje czyli się mylili odsyłając...Wróciłam po półtorej h do szpitala . Miałam już 7cm rozwarcia . Malutki urodził się o 23:27
Aniastaraczkaa
Fanka BB :)
Gratulacje Wszystkiego dobrego dla Was Jak ma na imię malutki? A tak w ogóle to niefajnie, że tak wcześniej Cię odesłali. Pewnie im głupio było co?Wróciłam po półtorej h do szpitala . Miałam już 7cm rozwarcia . Malutki urodził się o 23:27
Sylwestrowa
Fanka BB :)
Ty szczęściaro Gratulacje!Wróciłam po półtorej h do szpitala . Miałam już 7cm rozwarcia . Malutki urodził się o 23:27
reklama
Podziel się: