reklama
Sylwestrowa
Fanka BB :)
Polozna tez się pytała kiedy urodziła moja mama - mnie i mojego brata podobno równo 2 tygodnie przed terminem…Również słyszałam, ze może coś tam genetyka ma jakiś wpływ Dobrze by było w moim przypadku, bo niby az tak się długo nie męczyła przy porodzie…Ale znając moje szczęścieJa też sobie wkrecalam że to wody i aż dwóch lekarzy pytałam ech. Tak to jest jak człowiek pierwszy raz zbliża się do porodu
Moja siostra mnie uświadomiła że ona urodziła 3 tygodnie przed terminem, ja też jestem wczesniakiem. Moja gin mówiła że jest to jakiś czynnik ryzyka ale u mnie nic się nie dzieje póki co. Za równo trzy tygodnie nam termin
PaulinaSol
Fanka BB :)
Dobrze że w mojej rodzinie genetyka nie ponowiła wagi bo moja mama urodziła się 5600 a jej brat 6000g [emoji23] moja pierwsza córka drobniutka, tylko 3600
Bakuś
Zaangażowana w BB
Dostanie antybiotyk, nie martw sieDziewczyny jestem podłamana wyszedł mi pozytywny wynik Gbs.. Boję się bardzo, że zaszkodzę dziecku przy porodzie
Siedzę i wyje tak się boję. Musiałam coś zjeść. Tak uważalam żeby wszytko było dobrze. Już nic nie czytam żeby się nie dołować...Dostanie antybiotyk, nie martw sie
Nie umiem się uspokoić
Kochana nie jesteś sama, mi też wyszedł dodatni GBS. Najważniejsze to żeby pilnować wód, jeśli tylko odejdą albo zaczną się sączyć to trzeba jechać do szpitala i wtedy już dostaniesz antybiotyk. Czas tu jest najważniejszy, a wbrew pozorom wiele kobiet ma pozytywny GBS bądź spokojna, bo dzidzia czuje Twoj stres.Dziewczyny jestem podłamana wyszedł mi pozytywny wynik Gbs.. Boję się bardzo, że zaszkodzę dziecku przy porodzie
Dziękuję. Ja to z teorii wszytko wiem. Sama wcześniej posłałam dziewczyna że trzeba jechać odrazu po odejściu wód. Ale jak się teraz dowiedziałam że to mam taki strach mnie ogarnął że nie mogę sobie z nim poradzić. A później trzeba być dłużej w szpitalu?Kochana nie jesteś sama, mi też wyszedł dodatni GBS. Najważniejsze to żeby pilnować wód, jeśli tylko odejdą albo zaczną się sączyć to trzeba jechać do szpitala i wtedy już dostaniesz antybiotyk. Czas tu jest najważniejszy, a wbrew pozorom wiele kobiet ma pozytywny GBS bądź spokojna, bo dzidzia czuje Twoj stres.
reklama
Nie jeszcze. Dziś odebrałam wyniki do lekarza idę w piątek. Mam tylko komentarz mojego lekarza w aplikacji (mam opiekę w luxmed) że wynik poza norma wymaga kosmultacji w trybie zwykłym.Też czekam na wyniki. Słyszałam że często wychodzi pozytywny. Nie martw się na zapas. Rozmawiałas z lekarzem już o tym ?
Podziel się: