Tak, u mnie też od jakiegoś czasu więcej śluzu. Tyle że on jest biały, czysty. Raz go więcej a raz mniej. Czytałam, że większa ilość śluzu pojawia się w trzecim Trymestrze.Czy wy tez macie więcej uplawow/śluzu w tych ostatnich tygodniach niz przez cala
Ciąże?
Nie wiem czy będę w stanie rozpoznać odchodzący czop
reklama
gorzanna89
Początkująca w BB
U mnie to trwa kilka nawet kilkadziesiąt minut. Nie zauważyłam, żeby mi brzuch twardniał wtedy, ale w ogóle się na tym nie skupiałam. Więc nie wiem.Ja dzisiaj właśnie miałam bole jak na okres, z rana mnie obudziły i teraz jakoś godzinę temu - trwały mniej niż 10min Myślisz, ze to te przepowiadające? A brzuch tez Ci się stawiał wtedy ?
KatJak
Fanka BB :)
Ja śluzu mam bardzo dużo dlatego nie umiałam odróżnić czy to nie wody. Masakra jakaś.
U mnie dziś 36+2 więc chciała bym poczekać jeszcze.
Nie mam żadnych objawów zbliżającego się porodu.
Mam jedynie brzuch jak kamień. Nie wiem czy to mały tak jakoś leży czy tak stwardniał
Mam jedynie brzuch jak kamień. Nie wiem czy to mały tak jakoś leży czy tak stwardniał
gorzanna89
Początkująca w BB
U mnie to trwa kilka nawet kilkadziesiąt minut. Nie zauważyłam, żeby mi brzuch twardniał wtedy, ale w ogóle się na tym nie skupiałam. Więc nie wiem.Ja dzisiaj właśnie miałam bole jak na okres, z rana mnie obudziły i teraz jakoś godzinę temu - trwały mniej niż 10min Myślisz, ze to te przepowiadające? A brzuch tez Ci się stawiał wtedy ?
hej, ja dziś 35+2 czyli tydzień różnicy u nas. Dobrze pamiętam, że byłaś wczoraj na drugiej dawce? Ja dziś, i jak się czujesz?Ja śluzu mam bardzo dużo dlatego nie umiałam odróżnić czy to nie wody. Masakra jakaś.
KatJak
A to rzeczywiście tydzieńhej, ja dziś 35+2 czyli tydzień różnicy u nas. Dobrze pamiętam, że byłaś wczoraj na drugiej dawce? Ja dziś, i jak się czujesz?
Tak miałam wczoraj druga dawkę i czułam się lepiej niż po pierwszej. Wystąpił tylko ból ręki ale mniejszy niż poprzednio. Cieszę się że nie miałam gorączki ...
to super! Mnie właśnie boli ręka może też mniej niż ostatnio i czuje się poza tym ok.A to rzeczywiście tydzień
Tak miałam wczoraj druga dawkę i czułam się lepiej niż po pierwszej. Wystąpił tylko ból ręki ale mniejszy niż poprzednio. Cieszę się że nie miałam gorączki ...
Jeśli odejdzie w kawałkach lub całości to rozpoznasz na pewno, mi odchodził "na raty" na około 4 razy i uwierz, nie miałam wątpliwości chyba, że będzie całkiem przeźroczysty, to wtedy można rzeczywiście sie zastanowić czy aby to na pewno toCzy wy tez macie więcej uplawow/śluzu w tych ostatnich tygodniach niz przez cala
Ciąże?
Bakuś
Zaangażowana w BB
Ja juz zamienilam jakis czas temu wkladki na podpaski... nawet juz sobie wkrecilam, ze wody sie sacza, ale nieCzy wy tez macie więcej uplawow/śluzu w tych ostatnich tygodniach niz przez cala
Ciąże?
reklama
KatJak
Ja też sobie wkrecalam że to wody i aż dwóch lekarzy pytałam ech. Tak to jest jak człowiek pierwszy raz zbliża się do poroduJa juz zamienilam jakis czas temu wkladki na podpaski... nawet juz sobie wkrecilam, ze wody sie sacza, ale nie
Moja siostra mnie uświadomiła że ona urodziła 3 tygodnie przed terminem, ja też jestem wczesniakiem. Moja gin mówiła że jest to jakiś czynnik ryzyka ale u mnie nic się nie dzieje póki co. Za równo trzy tygodnie nam termin
Podziel się: