Ja byłam wczoraj na USG. 29+6. Mała waży 1522 g. Sporo, ale ginekolog pokazał mi wykres, że waga jest OK - była po środku, między min, a max.Ja byłam wczoraj na USG 3 trymestru (29 tydzień) i mały waży 1300. Przekręcanie się na drugi bok w nocy to oczywiście niezbyt przyjemne. W ciągu dnia ciągle jestem na nogach, więc wieczorem padam z nich.. Ogólnie w miarę, choć chyba zgaga mi dokucza coraz częściej Coraz bliżej końca, więc efekt wicia gniazda się u mnie wzmacnia i ostro piorę i prasuje ubranka itd.. za niedługo pewnie będę pakowała swoją walizkę, żeby już mieć przygotowana w razie czego, choć jeszcze około 10 tygodni mi zosta
Najbardziej dokucza mi właśnie bezsenność. Albo nie mogę zasnąć wieczorem, albo budzę się w nocy i wiercę przez 2-3 godziny. Dzisiaj obudziłam się o 3 i już nie zasnęłam. O 8 zdrzemnęłam się niecałą godzinkę.
Co do imienia, to długo nie mogliśmy dojść z partnerem do porozumienia. Mnie nie odpowiadały jego propozycje, jemu moje. No ale w końcu udało się i będzie Lidia.