Własnie, dołączyłam do tej grupy bo uważam,że fajnie jak ma się podobne terminy porodów i można się wspierać,dowiadywac będąc w mniej więcej tych samych tyg. ciąży. Jest tu parę osób które zawsze miło mi odpisują gdy mam jakiś problem co naprawdę jest super! Ale przykro się to czyta gdy widzę,że niektóre z was doświadczyły nie miłych sytuacji tutaj. Nie zapominajcie po co te forum powstało! Żeby się wspierać a przede wszystkim wzajemnie szanować. Dajcie spokój z tymi kłótniami bo nie fajnie się to czyta..Dziewczyny.. Mamy tak sie nie zachowują. Nie uważacie ze u dziewczyn z brzuszkami powinno być jakieś opanowanie niż plucie jadem? Niech któraś będzie mądrzejsza, bo niepotrzebnie dodajecie sobie stresu. Pomyślcie o swoich maluszkach. Może warto założyć grupę swoich dziewczyn?
reklama
dominikana26
Fanka BB :)
U mojego lekarza od jakiegoś miesiąca można wchodzić z mężem [emoji846]U nas też mogę wchodzić z moim mężem [emoji4] zresztą próbowałby go powstrzymać, już to widzę [emoji23]
.Asha.
Pamiętam jak we wcześniejszej ciąży niektórzy się dziwili, że mój mąż chce być na każdej wizycie. Wtedy cierpliwie tłumaczył, że to nasza ciąża i nasze dziecko o nie rozumie zdziwieniaU mojego lekarza od jakiegoś miesiąca można wchodzić z mężem [emoji846]
Super,że tak się zmienia! Do tej pory chodzilam sama na wizyty ale dowiedzialam się od kuzynki,która chodzi do tego samego co ja,ze pozwala jej z partnerem wchodzić więc i ja na przyszłej wizycie spróbuje! Mam nadzieje,że się zgodzi bo Partner bardzo by chciał być przy badaniu i zobaczyć maluszka "na żywo" a nie tylko na zdj po..U mojego lekarza od jakiegoś miesiąca można wchodzić z mężem [emoji846]
dominikana26
Moim zdaniem każdy powinien robić jak uważa i nikomu nic do tego [emoji846] jeśli chce i ma taką możliwość to jak najbardziej [emoji846]Pamiętam jak we wcześniejszej ciąży niektórzy się dziwili, że mój mąż chce być na każdej wizycie. Wtedy cierpliwie tłumaczył, że to nasza ciąża i nasze dziecko o nie rozumie zdziwienia
.Asha.
To chyba skutek tego gdy kiedyś faceci za bardzo nie chcieli lub nie mogli [emoji4] bo głównie osoby starej daty się dziwilyMoim zdaniem każdy powinien robić jak uważa i nikomu nic do tego [emoji846] jeśli chce i ma taką możliwość to jak najbardziej [emoji846]
Mój od początku nalega by być przy badaniach ale wymogi były różne Jesli teraz okaże się,że może byc ze mną to raczej nie pozwoli na to by na jakim kolwiek go zabrakło bo do tej pory cierpliwie czekał przed aż wyjdę.. W sumie nie mogę się doczekać jego reakcji jak będzie przy tym pierwszy raz! ❤Pamiętam jak we wcześniejszej ciąży niektórzy się dziwili, że mój mąż chce być na każdej wizycie. Wtedy cierpliwie tłumaczył, że to nasza ciąża i nasze dziecko o nie rozumie zdziwienia
Skrzypek02
Za pierwsze prenatalne z Pappa zapłaciłam 640 ( samo usg 340), za połówkowe 310. Warszawa.A cenowo tak jak usg prenatalne czy normalna cena wizyty ?
GrzelaczkaSyl1995
Zaciekawiona BB
Chore to prawda? Ze w tak ważnych chwilach lekarze zabraniają ojcu zobaczyć maleństwo, nawet w ciąży pod znakiem zapytania. Bo skoro maseczka chroni (tak uważają) to automatycznie jesteśmy bezpieczni nawet i o jedną osobę więcej w tak dużym pomieszczeniu, bo nie będę mówiła co dzieje sie na korytarzach, ze kobieta na kobiecie siedzi i nikomu nie przeszkadza. Mąż bardzo chciałby zobaczyc maluszke jak sie rusza. Jest wyjątkowo ruchliwa. Ostatnio szukalysmy jej stópki na usg, a sie okazało ze założyła ją sobie za kark. Akrobatka rośnie a Tego Mojego aż żal za serce ściska ze nie może jej zobaczyć.
reklama
Skrzypek02
Ja niestety nie miałam żadnych zdj w 3D. Ale na usg 3d się wybiorę dodatkowo bo mam w swoim pakiecie medycznym.A USG 3D robią przy tym czy tylko na życzenie? Bo parę razy słyszałam,ze po połowkowych dostawaly dziewczyny zdj 3D i zastanawia mnie jak to wygląda.
Podziel się: