reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2021

Dziewczyny.. Mamy tak sie nie zachowują. Nie uważacie ze u dziewczyn z brzuszkami powinno być jakieś opanowanie niż plucie jadem? Niech któraś będzie mądrzejsza, bo niepotrzebnie dodajecie sobie stresu. Pomyślcie o swoich maluszkach. Może warto założyć grupę swoich dziewczyn?
Własnie, dołączyłam do tej grupy bo uważam,że fajnie jak ma się podobne terminy porodów i można się wspierać,dowiadywac będąc w mniej więcej tych samych tyg. ciąży. Jest tu parę osób które zawsze miło mi odpisują gdy mam jakiś problem co naprawdę jest super! Ale przykro się to czyta gdy widzę,że niektóre z was doświadczyły nie miłych sytuacji tutaj. Nie zapominajcie po co te forum powstało! Żeby się wspierać a przede wszystkim wzajemnie szanować. Dajcie spokój z tymi kłótniami bo nie fajnie się to czyta..

reklama
U mojego lekarza od jakiegoś miesiąca można wchodzić z mężem [emoji846]
Super,że tak się zmienia! Do tej pory chodzilam sama na wizyty ale dowiedzialam się od kuzynki,która chodzi do tego samego co ja,ze pozwala jej z partnerem wchodzić więc i ja na przyszłej wizycie spróbuje! Mam nadzieje,że się zgodzi bo Partner bardzo by chciał być przy badaniu i zobaczyć maluszka "na żywo" a nie tylko na zdj po.. 😊

Pamiętam jak we wcześniejszej ciąży niektórzy się dziwili, że mój mąż chce być na każdej wizycie. Wtedy cierpliwie tłumaczył, że to nasza ciąża i nasze dziecko o nie rozumie zdziwienia
Moim zdaniem każdy powinien robić jak uważa i nikomu nic do tego [emoji846] jeśli chce i ma taką możliwość to jak najbardziej [emoji846]

Pamiętam jak we wcześniejszej ciąży niektórzy się dziwili, że mój mąż chce być na każdej wizycie. Wtedy cierpliwie tłumaczył, że to nasza ciąża i nasze dziecko o nie rozumie zdziwienia
Mój od początku nalega by być przy badaniach ale wymogi były różne Jesli teraz okaże się,że może byc ze mną to raczej nie pozwoli na to by na jakim kolwiek go zabrakło bo do tej pory cierpliwie czekał przed aż wyjdę..😅 W sumie nie mogę się doczekać jego reakcji jak będzie przy tym pierwszy raz! ❤

Chore to prawda? Ze w tak ważnych chwilach lekarze zabraniają ojcu zobaczyć maleństwo, nawet w ciąży pod znakiem zapytania. Bo skoro maseczka chroni (tak uważają) to automatycznie jesteśmy bezpieczni nawet i o jedną osobę więcej w tak dużym pomieszczeniu, bo nie będę mówiła co dzieje sie na korytarzach, ze kobieta na kobiecie siedzi i nikomu nie przeszkadza. Mąż bardzo chciałby zobaczyc maluszke jak sie rusza. Jest wyjątkowo ruchliwa. Ostatnio szukalysmy jej stópki na usg, a sie okazało ze założyła ją sobie za kark. Akrobatka rośnie 🥰😍❤️ a Tego Mojego aż żal za serce ściska ze nie może jej zobaczyć.

reklama
Do góry