reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2021

reklama
Samo usg to ok 30 min. Lekarz dokładnie ogląda maluszka, wszystkie narządy wewnętrzne i zewnętrzne. U mnie bardzo długo badał serduszko. I dodatkowo usg dopochwowe z badaniem szyjki macicy i przy okazji spr główkę bo mała się obrócić nie chciała. Ok 12 zdj dostałam :-)
A cenowo tak jak usg prenatalne czy normalna cena wizyty ?

To weźcie ich do siebie … a nie Sory wy nie chcecie już nikogo … teraz czekacie aż inne tez sobie pójdą żeby się z nich pośmiać …. Mimo ze nie ma mnie na prupie to i tak każdy mi wysyła scriny 😉 szukajcie

To weźcie ich do siebie … a nie Sory wy nie chcecie już nikogo … teraz czekacie aż inne tez sobie pójdą żeby się z nich pośmiać …. Mimo ze nie ma mnie na prupie to i tak każdy mi wysyła scriny [emoji6] szukajcie
Żałosne. Tak się cieszysz, że u nas nie jesteś, że aż musisz dostawać screeny z zamkniętej grupy. To jest normalne? Pokazujcie dalej dlaczego się cieszymy, że Was już nie ma u nas. Niech dziewczyny to zobaczą, zrozumieją i napewno chętnie będą tu z Wami tworzyły więź [emoji4]

Samo usg to ok 30 min. Lekarz dokładnie ogląda maluszka, wszystkie narządy wewnętrzne i zewnętrzne. U mnie bardzo długo badał serduszko. I dodatkowo usg dopochwowe z badaniem szyjki macicy i przy okazji spr główkę bo mała się obrócić nie chciała. Ok 12 zdj dostałam :-)
A USG 3D robią przy tym czy tylko na życzenie? Bo parę razy słyszałam,ze po połowkowych dostawaly dziewczyny zdj 3D i zastanawia mnie jak to wygląda.

reklama
Do góry