Ja czuję już codziennie, ale na początku przez dłuższy czas nie byłam pewna czy to faktycznie ruchy. Teraz już nie mam wątpliwości, czasem to takie wrażenie przesuwania się czegoś w brzuchu, a czasem wyraźne kopniaczkiJa kupuje powoli ciuszki, z pozostałych rzeczy nie mam kompletnie nic jeszcze Wyczekuje pierwszych ruchów Małego miałyście już czy czekacie ? Bo to moja pierwsza ciąża i podobno w pierwszych te ruchy czuje się jednak trochę później.
reklama
A w którym tyg jesteś ?Ja czuję już codziennie, ale na początku przez dłuższy czas nie byłam pewna czy to faktycznie ruchy. Teraz już nie mam wątpliwości, czasem to takie wrażenie przesuwania się czegoś w brzuchu, a czasem wyraźne kopniaczki
18+5, pierwszą połowę zaraz będę miała za sobą.. aż mi się wierzyć nie chceA w którym tyg jesteś ?
Skrzypek02
Fanka BB :)
U mnie 19t2d i pierwsze ruchy poczułam w środę. Od tego dnia codziennie jak sobie leżę to czuje jak mała się wierci :-)
dominikana26
Ja też wyczekuje [emoji846]Ja kupuje powoli ciuszki, z pozostałych rzeczy nie mam kompletnie nic jeszcze [emoji2368] Wyczekuje pierwszych ruchów Małego [emoji7] miałyście już czy czekacie ? Bo to moja pierwsza ciąża i podobno w pierwszych te ruchy czuje się jednak trochę później.
Klaudiaa123
Zaangażowana w BB
Ja od 2 dni czuje bardzo delikatnie ruchy. Dzisiaj 17t2d.U mnie 19t2d i pierwsze ruchy poczułam w środę. Od tego dnia codziennie jak sobie leżę to czuje jak mała się wierci :-)
Maria0
Początkująca w BB
A ja jestem 19t3d i jeszcze za wiele nie czuje czasem tylko takie uczucie jakby mi coś pływało w brzuszku, ale to trwa dosłownie chwilkę i nie codziennie.
Narazie kupiłam tylko 1 ciuszek, ale powoli się rozglądam może polecacie jakieś fajne sklepy?
Co do wózka to też pewnie dopiero w sierpniu zacznę oglądać w sklepach. Aczkolwiek zastanawiam się poważnie nad cybexem balios 3w1.
Narazie kupiłam tylko 1 ciuszek, ale powoli się rozglądam może polecacie jakieś fajne sklepy?
Co do wózka to też pewnie dopiero w sierpniu zacznę oglądać w sklepach. Aczkolwiek zastanawiam się poważnie nad cybexem balios 3w1.
kateee.4
Ja póki co zamówiłam na wyprzedaży 2x body, w tym jedno kopertowe i dwie piżamki, wszystko z KappAhl. Mają tam piękne ciuszki, dziewczyny pisały, że w Next też są fajne i dobre jakościowo rzeczy, koleżanka też mi o nich wspominała. Mi bratowa chce odkładać po swoje córeczce wszystko co nada się na zimę dla mojej więc się bardzo z tego cieszę bo też ma piękne rzeczyA ja jestem 19t3d i jeszcze za wiele nie czuje czasem tylko takie uczucie jakby mi coś pływało w brzuszku, ale to trwa dosłownie chwilkę i nie codziennie.
reklama
Kasieńka Venlo
Zaciekawiona BB
My się dzisiaj dowiemy obiecałam rodzinie ze względu na to ze to pierwsze blizniaki bo obu stronach to dowiemy się wszyscy na raz. I takim to sposobem będziemy dzisiaj przekuwać balonyIle z Was zna już na pewno płeć ?
Byłam dzisiaj na wizycie, ale maluch siedział po turecku i lekarz powiedział, że wygląda mu na dziewczynkę, ale tak na 80% . A już myślałam, że się dowiem na 100%
Podziel się: