Trzymamy kciukiTak już śmigam bez tlenu covid jest w odwrociu po 16dniach choroby. We wtorek może mnie wypuszczą Mega się cieszę, już jest z górki. Oby tylko z Rambo nic nie było, zarodek walczy dzielnie mam mieć jeszcze usg więc się dowiem jak się maluch czuje. Jutro będzie 9tydzien a ja będę miała już 8 usg od początku ciąży. Na forum naczytałam się o częstych poronieniach spowodowanych przejściem covidu w 1trymestrze ale mam nadzieję, że mi się to nie przytrafi. Jedno poronienie na koncie mi wystraczy. Przeszłam to ciężko, leki były silne ale jestem pełna nadziei, że z ciążą będzie wszystko w porządku
reklama
Dziewczyny stresuje się, bo wczoraj rano pojawiło mi się różowe plamienie-wedlug teorii- i małe kawałki tkanki ale tylko przy podtarciu..potem bardzo delikatne brązowe plamienie...brzuch od jakiegoś czasu mnie pobolewa, jak przy miesiączce ale to nie mocny ból.. w weekend mogłam się trochę przemęczyć , bo byliśmy na wyjeździe i trochę pracowalam...a jazda jakieś 500km w jedną stronę... od wizyty u lekarza w środę nie było "ingerencji mechanicznej" więc to nie podrażnienie...Dziś rano mam plamienie brązowe, trochę wieksze niż wczoraj... Nie chcę panikować i czekam na 8 kiedy mój lekarz normalnie przyjmuje do rejestracji... Jestem w 10tc i 2dniu.
Emmiliaa
Fanka BB :)
idz do lekarza choćby po to żeby tylko być spokojnymDziewczyny stresuje się, bo wczoraj rano pojawiło mi się różowe plamienie-wedlug teorii- i małe kawałki tkanki ale tylko przy podtarciu..potem bardzo delikatne brązowe plamienie...brzuch od jakiegoś czasu mnie pobolewa, jak przy miesiączce ale to nie mocny ból.. w weekend mogłam się trochę przemęczyć , bo byliśmy na wyjeździe i trochę pracowalam...a jazda jakieś 500km w jedną stronę... od wizyty u lekarza w środę nie było "ingerencji mechanicznej" więc to nie podrażnienie...Dziś rano mam plamienie brązowe, trochę wieksze niż wczoraj... Nie chcę panikować i czekam na 8 kiedy mój lekarz normalnie przyjmuje do rejestracji... Jestem w 10tc i 2dniu.
Dzwoniłam do lekarza, mam się pojawić u Niego o 18...idz do lekarza choćby po to żeby tylko być spokojnym
Kurumi
Trzymam mocno kciuki za ciebie żeby było dobrze!! Daj znać koniecznie po wizycieDzwoniłam do lekarza, mam się pojawić u Niego o 18...
M
Ma_k
Gość
Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrzeDzwoniłam do lekarza, mam się pojawić u Niego o 18...
Emmiliaa
daj znać co Ci powie. Wierze w to ze będzie wszystko dobrzeDzwoniłam do lekarza, mam się pojawić u Niego o 18...
Kasienka1332
Początkująca w BB
Dziaiaj o 16:30 idę na wizytę .Bardzo sie stresuję że coś jest nie tak. Miłego dnia ❤❤
M
Ma_k
Gość
Trzymam kciukiDziaiaj o 16:30 idę na wizytę .Bardzo sie stresuję że coś jest nie tak. Miłego dnia ❤❤
reklama
Kasienka1332
Początkująca w BB
Dziękuję ❤Trzymam kciuki
Podziel się: