reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2021

Wczoraj byłam na pierwszym usg. Okazało się, ze byłam w ciąży bliźniaczej lecz niestety jeden płód obumarł w 6 tygodniu 😞 drugiemu bije serduszko i wychodzi, ze ma 8t5d ale ginekolog wystraszyła mnie i powiedziała, ze nie wiadomo jak to wpłynie na drugie dziecko, jestem załamana. 😞
i co teraz dalej będzie? Bardzo mi przykro

reklama
Ja ogolnie co ciąża to głupieje 🙈🙈😅😅 wszystko przekręcam 🤪 tłumacze to sobie w ten sposób, ze w ciąży, całe moje IQ tymczasowo idzie do dziecka, a po porodzie się odnawia xD
ja tez tak mam to chyba się nazywa ciążowy mózg. Ale chyba po porodzie miałam ostatnio gorzej. Najbardziej pamietam jedna sytuacje jak jechałam z partnerem autem i ja byłam kierowca nie pamiętałam gdzie włącza się ogrzewanie lusterka a jeździłam tym autem wczesnie codziennie przez jakieś 6 lat 😂

Wczoraj byłam na pierwszym usg. Okazało się, ze byłam w ciąży bliźniaczej lecz niestety jeden płód obumarł w 6 tygodniu [emoji20] drugiemu bije serduszko i wychodzi, ze ma 8t5d ale ginekolog wystraszyła mnie i powiedziała, ze nie wiadomo jak to wpłynie na drugie dziecko, jestem załamana. [emoji20]
Hmmm nie przedstawił nic czego można się spodziewać? Współczuję [emoji3064]

ja tez tak mam to chyba się nazywa ciążowy mózg. Ale chyba po porodzie miałam ostatnio gorzej. Najbardziej pamietam jedna sytuacje jak jechałam z partnerem autem i ja byłam kierowca nie pamiętałam gdzie włącza się ogrzewanie lusterka a jeździłam tym autem wczesnie codziennie przez jakieś 6 lat 😂
Ostatnio koleżanka opowiadała mi jak w szpitalu po porodzie, w dzień kiedy miała wychodzić prawie zawału dostała bo przestała czuć ruchy dzień 😁 dopiero po ataku paniki dodało jej się, ze w sumie to już urodziła 😅

Wczoraj byłam na pierwszym usg. Okazało się, ze byłam w ciąży bliźniaczej lecz niestety jeden płód obumarł w 6 tygodniu 😞 drugiemu bije serduszko i wychodzi, ze ma 8t5d ale ginekolog wystraszyła mnie i powiedziała, ze nie wiadomo jak to wpłynie na drugie dziecko, jestem załamana. 😞
Nie martw się na zapas mialam identyczna sytuacje w ciąży z córeczką 🙂 teraz ma prawie 4 lata ☺ musiałam leżeć bardzo długo, tylko na siku i jedzenie mogłam wstawać ale od 6 miesiąca już praktycznie normalnie funkcjonowałam 🙂 trzeba być dobrej myśli ☺

Oooo to to, właśnie mój włączył się na ten tryb. Ostatnio jedziemy do sklepu i mój mi mówi żebym wzięła pieniądz na wózek, pytam jakie nominały, on że 1, 2 lub 5 zł, patrzę do portfela a tam same drobniaki, wyszukałam dwa razy po 50 groszy i idę zadowolona 🙈 no potem znalazłam w kurtce już cała złotówkę 😅

Dziewczyny mam jedno z tych obrzydliwych pytań i z góry przepraszam! Do rzeczy - nie wiem czy to upławy, czy normalny śluz ciążowy. Jest mleczno- żółtawy i ma moim zdaniem brzydki zapach (No ale wszystko mi śmierdzi przez mdłości) i jest go sporo. Jak wyglada wasz śluz, tez jest go dużo i co z zapachem?

reklama
Dziewczyny mam jedno z tych obrzydliwych pytań i z góry przepraszam! Do rzeczy - nie wiem czy to upławy, czy normalny śluz ciążowy. Jest mleczno- żółtawy i ma moim zdaniem brzydki zapach (No ale wszystko mi śmierdzi przez mdłości) i jest go sporo. Jak wyglada wasz śluz, tez jest go dużo i co z zapachem?
Mleczny, dużo, ale bez zapachu. Może jakaś infekcja jak u ciebie brzydki zapach

Do góry