mleczy lub lekko żółtawy ale ogólnie mleczny , ilościowo to w zasadzie mało, a zapachu jakiś nie ma szczególnegoDziewczyny mam jedno z tych obrzydliwych pytań i z góry przepraszam! Do rzeczy - nie wiem czy to upławy, czy normalny śluz ciążowy. Jest mleczno- żółtawy i ma moim zdaniem brzydki zapach (No ale wszystko mi śmierdzi przez mdłości) i jest go sporo. Jak wyglada wasz śluz, tez jest go dużo i co z zapachem?
reklama
Sayurii
Fanka BB :)
ja za to nie mam niewiadomo jak dużo śluzu, generalnie jest albo mleczny albo przezroczysty albo żółty, ale to nie świadczy zaraz coś złego żółty jest właśnie zazwyczaj przy braniu luteiny dopochwowoDziewczyny mam jedno z tych obrzydliwych pytań i z góry przepraszam! Do rzeczy - nie wiem czy to upławy, czy normalny śluz ciążowy. Jest mleczno- żółtawy i ma moim zdaniem brzydki zapach (No ale wszystko mi śmierdzi przez mdłości) i jest go sporo. Jak wyglada wasz śluz, tez jest go dużo i co z zapachem?
G
guest-1669445905
Gość
w nocy było ciężko ale dziś już jest w porządku. Chyba rzeczywiście mam problemy z jelitami i trawieniem. Dziś po wypróżnieniu jest o wiele lepiej. Czuję tylko pełność w brzuchu. Mam nadzieję że to minieJak się czujesz?
Paradoksalna
No to dobrze Bierz probiotyk i dieta lekkostrawna i powinno być dobrze a na następnej wizycie porozmawiaj o tym z lekarzemw nocy było ciężko ale dziś już jest w porządku. Chyba rzeczywiście mam problemy z jelitami i trawieniem. Dziś po wypróżnieniu jest o wiele lepiej. Czuję tylko pełność w brzuchu. Mam nadzieję że to minie
Paradoksalna
Ja mam raczej przezroczysty, w konsystencji kremowy i nie jakoś dużo, nie mam go więcej niż zwykleDziewczyny mam jedno z tych obrzydliwych pytań i z góry przepraszam! Do rzeczy - nie wiem czy to upławy, czy normalny śluz ciążowy. Jest mleczno- żółtawy i ma moim zdaniem brzydki zapach (No ale wszystko mi śmierdzi przez mdłości) i jest go sporo. Jak wyglada wasz śluz, tez jest go dużo i co z zapachem?
Paradoksalna
Ja na etacie w agencji reklamowej, jestem wykończona, najchetniej już teraz poszła bym na L4... ledwo daje radę...Dziewczyny na etacie mam pytanie jak sobie dajecie rade? Mnie mecza mdlosci czwarty tydzień, poranne wymioty, chodzę do pracy i mam miejscami dosyć praca biurowa
Kurumi
Ja podobnie, cały czas zakładałam, że będę pracować długo, ale mdlosci dają mi w kosc. Codziennie rano wymioty. Po pracy jem z mężem kolacje, myje się i ide do łóżka nie mam na nic siły. W tym tygodniu zaczęłam poważnie myśleć o L4Ja na etacie w agencji reklamowej, jestem wykończona, najchetniej już teraz poszła bym na L4... ledwo daje radę...
Ja tez myślałam ze będę długo pracować jednak jak mnie dopadły totalne mdłości i wymioty w 7 tc to poszłam na l4 bo tez nie byłabym w stanie jeździć ponad 30 km w jedna stronę do pracyJa podobnie, cały czas zakładałam, że będę pracować długo, ale mdlosci dają mi w kosc. Codziennie rano wymioty. Po pracy jem z mężem kolacje, myje się i ide do łóżka nie mam na nic siły. W tym tygodniu zaczęłam poważnie myśleć o L4
reklama
G
guest-1669445905
Gość
Mam podobnie. Też bym chciała długo pracować ale czasem jestem tak wykończona, że płakać się chce. Jeszcze w pracy nie wiedzą o ciąży i jakoś tak ciężko mi powiedzieć... A tu zaraz 11 tydzień zaczynam.
Podziel się: