Ja kiedyś byłam na SOR bo miałam plamienia i lekarz pyta, która ciąża? Ja mówię, że czwarta, a on na to... oooo nieźle.... Myślałam, ze podejdę do niego i go strzele w pysk za to, ale się powstrzymałam. Wogóle wielką łaskę mi zrobił, że mnie przyjął. A potem odesłał do domu. Niektórzy to się wogóle nie nadają na lekarzy!!!U mnie to byla ciaza szosta a porod bylby czwarty i jeszcze dzis uslyszalam od doktorki cytuje : " moze warto zaczac sie zabezpieczac?" Tak mnie to dobilo ze jak wyszlam to przez pol godz plakalam, zabrzmialo to tak jakbym specjalnie poronila... albo miala juz za duzo dzieci jak dla niej, nie smęce wam juz tu, trzymajcie sie kochane zdrowo
reklama
Emmiliaa
Fanka BB :)
szybko zleci. Jak sobie pomyśle ze za 4 tygodnie to już połowa będzie to aż w szoku jestem ze tak szybko leciAle cudownie Ja jeszcze muszę poczekać trochę na ten etap U mnie 6+5tc
Paradoksalna
Nie no, jeszcze 9 tc do połowy, ciąża trwa 40szybko zleci. Jak sobie pomyśle ze za 4 tygodnie to już połowa będzie to aż w szoku jestem ze tak szybko leci
wow który to tydzień ?Chciałam się wam pochwalić wczorajsza kontrola. Na szczęście było wszystko ok
G
guest-1669445905
Gość
Dziewczyny, bardzo boli mnie brzuch. Bardzo się przez to stresuje, nigdy wcześniej tak nie bolało. Boję się że coś jest nie tak
Paradoksalna
Bardziej niż podczas okresu? Jeśli tak to ja bym jechała na IP jak najszybciejDziewczyny, bardzo boli mnie brzuch. Bardzo się przez to stresuje, nigdy wcześniej tak nie bolało. Boję się że coś jest nie tak
madzialenka89
Może dużo dziś robiłaś, chodziłaś schylalas się? A może to jelita uciskają? Mnie tak ostatnio bolało bo się przejadłam a moje trawienie stoi w miejscu... Oprócz bólu coś jeszcze?Dziewczyny, bardzo boli mnie brzuch. Bardzo się przez to stresuje, nigdy wcześniej tak nie bolało. Boję się że coś jest nie tak
madzialenka89
Może dużo dziś robiłaś, chodziłaś schylalas się? A może to jelita uciskają? Mnie tak ostatnio bolało bo się przejadłam a moje trawienie stoi w miejscu... Oprócz bólu coś jeszcze?Dziewczyny, bardzo boli mnie brzuch. Bardzo się przez to stresuje, nigdy wcześniej tak nie bolało. Boję się że coś jest nie tak
G
guest-1669445905
Gość
Nic więcej się nie dzieje prócz bólu. Nigdy nie plamiłam ani nie krwawilam. Przypomina mój najgorszy ból podczas okresu, ale w ciąży jeszcze tak mnie nie bolał. Może masz rację że to jelita.. Mam duże problemy z trawieniem, zaparcia i wzdęcia. Mam nadzieję że to jest to.
reklama
Paradoksalna
weź n o s p e i jeśli zadziała to super, jeśli nie i ból będzie ciągły to IP, jak jeszcze dojdzie plamienie/krwawienie to tym bardziej. Jak dla mnie bóle jelit jednak różnią się od tych menstruacyjnych
Podziel się: