Emmiliaa
Fanka BB :)
ja mam 33 w tym rokuW jakim jesteście wieku? Muszę nadrobić wątek [emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja mam 33 w tym rokuW jakim jesteście wieku? Muszę nadrobić wątek [emoji4]
No nie dziwię się. Kazda z nas by tak miała sxpital, choroba a za oknem taka pogoda. W końcu wyjdziesz z niego i odbijesz sobie za wszystkie czasy...!Dziękuję za wsparcie w tym szpitalu złe myśli mnie dopadają, już za długo tu leżę, a końca nie widać.
Mnie dziś od rana boli głowa. Też mam jutro wizytę u ginekologa i trochę panikuję.Hej dziewczyny jak się dzisiaj czujecie? Bo ja w sumie trochę kiepsko ale bardziej psychicznie jakiegoś dola mam, nie mogę się za nic zabrać ani ogarnąć myśli. Mam nadzieje ze w drugim trymestrze mi przejdzie. A jutro idę na badania i zobaczę to małe maleństwo. Wierze w to ze wszystko jest ok i nie dopuszczam myśli ze mogło być inaczej.
Super, też już bym chciała pójść na wizytę ale jeszcze trochę. Daj znać jak będziesz poU mnie tez już odpuściły mdłości 10+2 i powiem szczerz ulga od razujutro mam wizytę i czekam niecierpliwie żeby zobaczyć bąbelka
a czemu panikujesz? Coś się działo ostatnio?Mnie dziś od rana boli głowa. Też mam jutro wizytę u ginekologa i trochę panikuję.
Ja dziś fizycznie lepiej, nie wymiotowałam, tylko raz mnie cofnęło i nawet byłam w stanie dotknąć mięsa mielonego i później z chęcią jednego mielońca zjadłamHej dziewczyny jak się dzisiaj czujecie? Bo ja w sumie trochę kiepsko ale bardziej psychicznie jakiegoś dola mam, nie mogę się za nic zabrać ani ogarnąć myśli. Mam nadzieje ze w drugim trymestrze mi przejdzie. A jutro idę na badania i zobaczę to małe maleństwo. Wierze w to ze wszystko jest ok i nie dopuszczam myśli ze mogło być inaczej.
Też mam 2.06 !!!!Mamy prenatalne tego samego dnia!