30W jakim jesteście wieku? Muszę nadrobić wątek [emoji4]
reklama
wierzewmarzenia5
Fanka BB :)
26 latTo ja chyba najmłodsza 21
wierzewmarzenia5
ojeeej który to tydzien?Wróciłam z wizyty. Ciąża jednak starsza termin 16.12 a nie 18.12
Serducho bije pięknie 181 uderzeń na minutkę i ta dzidzia jakaś taka już nawet ludzka w wyglądzie
Tak jak spojrzałam pomyślałam - jakie ładne dziecko
wierzewmarzenia5
u mnie tez odpuszczają mdłości powoli , a mamy 9+4U mnie tez już odpuściły mdłości 10+2 i powiem szczerz ulga od razujutro mam wizytę i czekam niecierpliwie żeby zobaczyć bąbelka
Ja w lipcu skończę 29 [emoji6]Ja rocznikowo 29 [emoji6] Ja dzisiaj znacznie lepiej niż przez ostatnie dni (ale chyba wariuje bo zaczęło mnie to martwić,ze się w miarę dobrze czuje [emoji85]) Prenatalne mam 20 maja a wizytę u gin 24.05 i już się nie mogę doczekać bo chce być spokojna czy wszystko ok [emoji6]
Powiem Ci, że u mnie beta spadła, a tydzień później na wizycie była żywa ciąża z bijacym serduszkiem i z rozmiarem odpowiadającym OM. Więc chyba na tym etapie beta już nie jest taka wiarygodna. Ale mogę się mylić.Ja czekam na wyniki beta HCG, bije się z myślami czy powtarzać jutro czy w czwartek, jeśli jest źle to beta spada więc chyba jutro już by było widać spadek nie?
PaulinaSol
Ja w kwietniu skończyłam 34 lata. Teraz mam lepsze dni, mdłości do sniadania i na niektóre zapachy. Piersi za to przerosły moje oczekiwania... Szok. W pierwszej ciąży nawet przy porodzie takie balony nie były
PaulinaSol
Mi się też wydaje że brzuch jakby bardziej wystaje. Śmiesznie bo przez to że z uporem się odchudzałam to mam nawet zdjęcie brzucha na miesiąc przed zajściem i jest różnica, teraz nie da się go wciągnąć
reklama
8+3 wg OMojeeej który to tydzien?
8+5 z usg
Podziel się: