KasikP
Fanka BB :)
Dzień dobry miłej niedzieli u nas dziś ma być 21 stopni no szał chodzą za mną lody wiec popołudniu się skuszę mąż ma dziś szczepienie na COVID zobaczymy czy szczepionki dotarły. Położna przyniosła mi córcię kilka minut i cc położyła koło lewego policzka i kazał odwrócić do niej głowę tak się poznałyśmy pamietam jak w sekundzie się uspokoiła jak mnie poczuła super wspomnienia
Moja ginekolog nie sprawdza tętna na tym etapie pokazała mi 21.04 tylko maleńkie serduszko które biło i tyle teraz wizyta 19.05. A nie sprawdza ponieważ mówi ze na tym etapie to duże obciążenie dla maluszka jednak fale elektromagnetyczne które przewodzą są niebezpieczne i dopiero zawsze po prenatalnych zaczyna puszczać mi tętno. Trzymam kciuki napewno będzie dobrze Fasolki są bardzo silneDziękuje Ci bardzo Ja już bym chciała, żeby był poniedziałek. Myśle sobie, ze skoro tydzień temu serduszko wolno biło, dzisiaj niby tez wolno bije ale bije to malec ma chęć walki o życie. Przecież w ciągu tygodnia jeśli byłoby na prawdę źle to myśle, ze dzisiaj by serduszko już nie biło.