reklama
Dziękuję za wsparcie . No internet to zło ...Nie czytamy Internetu błagam...to tylko stresuje nie potrzebnie . Spokojnie lekarz dobierze leki i wszystko będzie pięknie...
bo człowiek czyta nakręca się czarne myśli w głowie...Dziękuję za wsparcie . No internet to zło ...
No właśnie to jest najgorsze ... Ale mam nadzieję że wszystko się unormuje i będzie w porządku . Mam tylko nadzieję że jutrzejsze badania wyjdą dobrze , bo jeszcze do tej tarczycy mam coś zrobić i jeszcze mocz ...bo człowiek czyta nakręca się czarne myśli w głowie...
będzie dobrze ... musi byćNo właśnie to jest najgorsze ... Ale mam nadzieję że wszystko się unormuje i będzie w porządku . Mam tylko nadzieję że jutrzejsze badania wyjdą dobrze , bo jeszcze do tej tarczycy mam coś zrobić i jeszcze mocz ...
Musi byćbędzie dobrze ... musi być
Samo tsh nie jest miarodajne, bo moze skakac nawet z powodu stresu. W poprzedniej ciazy rowniez mialam wysokie na poczatku, ale szybko reguluje sie to tabletkami. Teraz badalam jakies 2 tygodnie temu i poki co ladny wynik, ale pewnie niedlugo bede powtarzac
Dobrze że jesteście na tym forum bo teraz już jestem bardziej spokojna .Samo tsh nie jest miarodajne, bo moze skakac nawet z powodu stresu. W poprzedniej ciazy rowniez mialam wysokie na poczatku, ale szybko reguluje sie to tabletkami. Teraz badalam jakies 2 tygodnie temu i poki co ladny wynik, ale pewnie niedlugo bede powtarzac
reklama
Eutyrox jest w ciąży zupełnie bezpiecznym lekiem, u mnie zanim zaszłam tsh wyszło w okolicach 4 i od razu dostałam 25mg, jak okazało się że jestem w ciazy 2tyg od rozpoczęcia leczenia to zwiększono mi dawkę na 50mgCzy któraś z was również ma niedoczynność tarczycy ? bo ogólnie jak na razie Pani ginekolog przepisała mi Euthyrox N 50 , ponieważ za wysoki mi wyszedł .... 5.256
Boje się że może to zaszkodzić dziecku Zobacz załącznik 1267954
Podziel się: