reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2021

reklama
bo człowiek czyta nakręca się czarne myśli w głowie...
No właśnie to jest najgorsze ... Ale mam nadzieję że wszystko się unormuje i będzie w porządku . Mam tylko nadzieję że jutrzejsze badania wyjdą dobrze , bo jeszcze do tej tarczycy mam coś zrobić i jeszcze mocz ...

Samo tsh nie jest miarodajne, bo moze skakac nawet z powodu stresu. W poprzedniej ciazy rowniez mialam wysokie na poczatku, ale szybko reguluje sie to tabletkami. Teraz badalam jakies 2 tygodnie temu i poki co ladny wynik, ale pewnie niedlugo bede powtarzac

Samo tsh nie jest miarodajne, bo moze skakac nawet z powodu stresu. W poprzedniej ciazy rowniez mialam wysokie na poczatku, ale szybko reguluje sie to tabletkami. Teraz badalam jakies 2 tygodnie temu i poki co ladny wynik, ale pewnie niedlugo bede powtarzac
Dobrze że jesteście na tym forum ❤️ bo teraz już jestem bardziej spokojna .

reklama
Czy któraś z was również ma niedoczynność tarczycy ? bo ogólnie jak na razie Pani ginekolog przepisała mi Euthyrox N 50 , ponieważ za wysoki mi wyszedł .... 5.256
Boje się że może to zaszkodzić dziecku :(Zobacz załącznik 1267954
Eutyrox jest w ciąży zupełnie bezpiecznym lekiem, u mnie zanim zaszłam tsh wyszło w okolicach 4 i od razu dostałam 25mg, jak okazało się że jestem w ciazy 2tyg od rozpoczęcia leczenia to zwiększono mi dawkę na 50mg :)

Do góry