Ja też jutro wizyta na 10Ja na 9.45 i będzie 6+6 dzis czekam na bete
reklama
czekamnaskarb
Fanka BB :)
Hej dziewczyny! Nie było mnie tu troszkę i narobiło się ponad 30 stron zaległości! Gratulacje i uściski dla wszystkich, które zobaczyły bijące serduszka za resztę trzymam kciuki. U mnie samopoczucie bez zmian czyli codzienne bóle głowy i mdłości. Od dzisiaj wróciłam do pracy, trochę mniej lenistwa będzie czekam na prawdziwie wiosenną pogodę to może przy okazji przyjdzie troszkę więcej energii
Sylwia.81
Witam, sorry za ciekawość ale jak ciąża że spiralą?U mnie same mdłości póki co, ale nie mam tak ze konkretnie od jakiegoś produktu mnie odrzuca.. i okropna zgaga nawet pod koniec pierwszej ciąży takiej okropnej nie miałam
U nas ciąża zaskoczenie Bo ze spirala ...
kateee.4
Ja też dzisiaj mam wizytę, czekam aż do 20.00 na liczniku 8+5.Ja dziś wizyta o 19 20, jestem 9+2 pewnie się umówimy na badania prenatalne
Próbowałam przesunąć wizytę jednak nie da rady u ginekologa i powiedział mi żebym zrobiła tsh i poszła do endokrynologa, żeby dobrał mi lekarstwa. Próbowałam znaleźć jakieś u nas wolne miejsce prywatnie ale wszystkie najbliższe terminy zajęte. Zastanawiam się czy po prostu z tymi wynikami nie umówić wizyty online na znany lekarz bo jest pełno wolnych terminów a najwyżej po wizycie u ginekologa ustalić z nim co dalej.konieczne jest zrobienie całej trójki tarczycowej (tsh, ft3 i ft4) w jednym badaniu. Prawdopodobnie przy tym poziomie ft4 masz wysokie tsh lub niedługo gwałtownie wzrośnie. Ja na Twoim miejscu, zrobiłabym jak najszybciej badania. Sama mam hashimoto i niedoczynnosc od kilku lat wiec coś niestety o tym wiem..
Ewelina:)
Wydaje mi się że świetny pomysł[emoji106] Jeżeli masz wyniki badań to konsultacja online powinna być wystarczającaPróbowałam przesunąć wizytę jednak nie da rady u ginekologa i powiedział mi żebym zrobiła tsh i poszła do endokrynologa, żeby dobrał mi lekarstwa. Próbowałam znaleźć jakieś u nas wolne miejsce prywatnie ale wszystkie najbliższe terminy zajęte. Zastanawiam się czy po prostu z tymi wynikami nie umówić wizyty online na znany lekarz bo jest pełno wolnych terminów a najwyżej po wizycie u ginekologa ustalić z nim co dalej.
reklama
MaDzIAaaaaa
Moim zdaniem bardzo dobre rozwiązaniePróbowałam przesunąć wizytę jednak nie da rady u ginekologa i powiedział mi żebym zrobiła tsh i poszła do endokrynologa, żeby dobrał mi lekarstwa. Próbowałam znaleźć jakieś u nas wolne miejsce prywatnie ale wszystkie najbliższe terminy zajęte. Zastanawiam się czy po prostu z tymi wynikami nie umówić wizyty online na znany lekarz bo jest pełno wolnych terminów a najwyżej po wizycie u ginekologa ustalić z nim co dalej.
Podziel się: