reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2021

Chciałam się zapytać czy to jest możliwe że w 5t3d czuje jak mi się rozciąga ta macica ... Od wczoraj mam takie uczucie i trochę się źle czuje ale w miarę ból jest do wytrzymania ... Wieczorami się to dzieje .... Nawet się jeść nie chce przez to 😔 Po prostu w szoku jestem że tak wcześnie się to dzieje . Moja 1 ciąża więc pewnie jeszcze wiele mnie zaskoczy 🤪
Ja miałam takie bóle od 4+6, za każdym razem myślałam, ze to jednak @ przychodzi... 😅 lekarz właśnie tez mi powiedział, że to macica się rozciąga. Później były częściej, ale już jestem spokojna bo na kolejnej wizycie 5+5 wszystko było ok, pęcherzyk, zarodek i tycie jakby serduszko więc uwierzyłam, że to normalne i więcej się tym nie stresuje 😊

reklama
Ja miałam takie bóle od 4+6, za każdym razem myślałam, ze to jednak @ przychodzi... 😅 lekarz właśnie tez mi powiedział, że to macica się rozciąga. Później były częściej, ale już jestem spokojna bo na kolejnej wizycie 5+5 wszystko było ok, pęcherzyk, zarodek i tycie jakby serduszko więc uwierzyłam, że to normalne i więcej się tym nie stresuje 😊
Ja się cieszę że jestem na chorobowym bo ciężko by było w pracy 😑 i leże bo inaczej nie dam rady 😔 ale cieszę się że to czuje ❤️ da się wytrzymać 🤪 Jutro muszę jechać właśnie do rodzinnego lekarza żeby mi przedłużył chorobowe do 5 maja bo w tedy mam wizytę :) a dziewczyny mówią żebym nie wracała do pracy bo jest ciężko i żebym nie ryzykowała .... Mam nadzieję że już będzie zarodek i serduszko na tej wizycie ❤️

No dokładnie nie wiadomo jakie miałam cykle bo mialam tylko 2 miesiączki od porodu( rodziłam w lipcu ) nie ma co gdybac bo to i tak nie pomoże. Zrobię bete jutro i w sobotę bo tak też kazała Pani doktor . I postaram się w przyszłym tygodniu iść do innego lekarza co ma lepszy sprzęt bo fakt ta pani doktor może nie ma najlepszego. Dziękuję wam dziewczynki że jesteście 😘😘😘😘

Hej wszystkim
Moja aplikacja pokazuje rozwiązanie na 1 grudnia.
To jest moja trzecia ciaza a drugie maleństwo 😊

Załączniki

• IMG_0332.jpg
    IMG_0332.jpg
    107,6 KB · Wyświetleń: 107
No dokładnie nie wiadomo jakie miałam cykle bo mialam tylko 2 miesiączki od porodu( rodziłam w lipcu ) nie ma co gdybac bo to i tak nie pomoże. Zrobię bete jutro i w sobotę bo tak też kazała Pani doktor . I postaram się w przyszłym tygodniu iść do innego lekarza co ma lepszy sprzęt bo fakt ta pani doktor może nie ma najlepszego. Dziękuję wam dziewczynki że jesteście 😘😘😘😘

Trzymam kciuki:)

Dziewczyny jestem po wizycie ☺ wszystko dobrze ☺ powiedział że musimy kontrolować TSH bo niskie... I dostałam nawet skierowane na badania prenatalne, że względu na wcześniejsze poronienia, podobno się należy na NFZ ☺

Załączniki

• IMG_20210428_192049.jpg
    IMG_20210428_192049.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 122
Tez mam lipcowa córkę wiec gorąco pozdrawiamy ☺️☺️Teraz 8+3tc

reklama
Do góry