u mnie też 5 +2 Witam pozostałe przyszłe mamy... Jak samopoczucie bo u mnie czasami jest okropnie...mdlosci...maskraJa dziś też 5+2 [emoji1]
reklama
M
Ma_k
Gość
O to chyba prawie wszystkie konieczne zrobiłaś super. Ja dzisiaj zrobię tylko toxo, cytomegalia i HIV no i może grupę krwi. Nie wiem czy w diagnostyce jest tak taniej, patrzyłam na stronkę za trzy badania (toxo igg, igm;cytomegalia igg, igm i hiv) wychodzi ok 220zlMocz, morfologię, glukozę, grupę krwi, tsh, hbs antygen, hcv przeciwciała, kiła, toksoplazmoza igg i igm, różyczka, cytomelagia igg i igm, d-dimer i hiv. Ale dodatkowo zrobiłam sobie jeszcze progesteron.
Kochane Wczoraj mówiłam że nie mam za wiele objawów a w nocy podbrzusze bardzo bolało ale dałam radę Czuje że domek robi się dla maleństwa Dziś już jest 5+2 i ciekawa jestem czy coś już będzie widać 5 maja Po 12 dniach gdzie wykryto pęcherzyk Ogólnie Pani ginekolog kazała mi się zapisać żeby było więcej dni jak tydzień a weekend prawdopodobnie jadę w Bieszczady więc dużo świeżego powietrza będzie o ile wypali
kateee.4
Fanka BB :)
Chyba tak, takie dostałam zlecenie teraz tylko czekać na wyniki, część będę miała dziś na maila ale grupę krwi, różyczkę i coś tam jeszcze muszę odebrać w piątek.O to chyba prawie wszystkie konieczne zrobiłaś super. Ja dzisiaj zrobię tylko toxo, cytomegalia i HIV no i może grupę krwi.
kateee.4
Zazdroszczę (pozytywnie oczywiście) tych Bieszczad udanego wyjazdu Ja byłam na wizycie 6+4 i był już zarodek 6,7mm i serduszkoKochane Wczoraj mówiłam że nie mam za wiele objawów a w nocy podbrzusze bardzo bolało ale dałam radę Czuje że domek robi się dla maleństwa Dziś już jest 5+2 i ciekawa jestem czy coś już będzie widać 5 maja Po 12 dniach gdzie wykryto pęcherzyk Ogólnie Pani ginekolog kazała mi się zapisać żeby było więcej dni jak tydzień a weekend prawdopodobnie jadę w Bieszczady więc dużo świeżego powietrza będzie o ile wypali
Dziękuję mam nadzieję że wypali i wierzę w to że też już będzie zarodek i serduszko no teraz ciężko cokolwiek znaleźć na Majówkę bo ludzie strasznie rzucają się na takie coś ale w sumie nie dziwię się bo każdy kisił się tyle w domu Jestem strasznie pozytywnie nastawiona O tyle mam dobrze że 2 tygodnie na chorobowym siedzę ten czas mija mi w piątek ale dziewczyny z pracy kazały mi iść do lekarza rodzinnego żeby dalej ciągnąć chorobowe więc pójdę do rodzinnego żeby dał mi do 5 maja jak będę mieć wizytę u ginekolog a potem pewnie sama Pani ginekolog mi już da L4 . Ode mnie z pracy nie chcą żebym ryzykowałaZazdroszczę (pozytywnie oczywiście) tych Bieszczad udanego wyjazdu Ja byłam na wizycie 6+4 i był już zarodek 6,7mm i serduszko
Paradoksalna
Dzień dobry <3 ja dziś mam równiutko 5tc, spałam bardzo dobrze i wreszcie czuje się wyspana, chyba już mam za sobą ciężką sobotę wczoraj udało mi się obrobic z połową roboty na ten tydzień wiec tez zszedł stresik pracowy na weekend my jedziemy na działkę na Mazury, już się doczekać nie mogę tego pięknego rozgwieżdżonego nieba <3 kosmos to moja pasja
Ostatnia edycja:
Sylwia.81
Wydaje mi się że ja też dziś 5+2 ale jutro idę do gin to się okaże jak jestJa dziś też 5+2 [emoji1]
reklama
Ja mam dopiero pierwszą wizytę w piątek, nie mogę się doczekaćWydaje mi się że ja też dziś 5+2 ale jutro idę do gin to się okaże jak jest [emoji4]
Podziel się: