reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2021

reklama
Mocz, morfologię, glukozę, grupę krwi, tsh, hbs antygen, hcv przeciwciała, kiła, toksoplazmoza igg i igm, różyczka, cytomelagia igg i igm, d-dimer i hiv. Ale dodatkowo zrobiłam sobie jeszcze progesteron.
O to chyba prawie wszystkie konieczne zrobiłaś 🙂super. Ja dzisiaj zrobię tylko toxo, cytomegalia i HIV no i może grupę krwi. Nie wiem czy w diagnostyce jest tak taniej, patrzyłam na stronkę za trzy badania (toxo igg, igm;cytomegalia igg, igm i hiv) wychodzi ok 220zl

Kochane 🥰 Wczoraj mówiłam że nie mam za wiele objawów a w nocy podbrzusze bardzo bolało ale dałam radę ❤️ Czuje że domek robi się dla maleństwa 🥰 Dziś już jest 5+2 i ciekawa jestem czy coś już będzie widać 5 maja ☺️ Po 12 dniach gdzie wykryto pęcherzyk ❤️ Ogólnie Pani ginekolog kazała mi się zapisać żeby było więcej dni jak tydzień 🙂 a weekend prawdopodobnie jadę w Bieszczady więc dużo świeżego powietrza będzie o ile wypali 🙂

O to chyba prawie wszystkie konieczne zrobiłaś 🙂super. Ja dzisiaj zrobię tylko toxo, cytomegalia i HIV no i może grupę krwi.
Chyba tak, takie dostałam zlecenie 😊 teraz tylko czekać na wyniki, część będę miała dziś na maila ale grupę krwi, różyczkę i coś tam jeszcze muszę odebrać w piątek.

Kochane 🥰 Wczoraj mówiłam że nie mam za wiele objawów a w nocy podbrzusze bardzo bolało ale dałam radę ❤️ Czuje że domek robi się dla maleństwa 🥰 Dziś już jest 5+2 i ciekawa jestem czy coś już będzie widać 5 maja ☺️ Po 12 dniach gdzie wykryto pęcherzyk ❤️ Ogólnie Pani ginekolog kazała mi się zapisać żeby było więcej dni jak tydzień 🙂 a weekend prawdopodobnie jadę w Bieszczady więc dużo świeżego powietrza będzie o ile wypali 🙂
Zazdroszczę (pozytywnie oczywiście) tych Bieszczad 💚 udanego wyjazdu 😘 Ja byłam na wizycie 6+4 i był już zarodek 6,7mm i serduszko ♥️

Zazdroszczę (pozytywnie oczywiście) tych Bieszczad 💚 udanego wyjazdu 😘 Ja byłam na wizycie 6+4 i był już zarodek 6,7mm i serduszko ♥️
Dziękuję ❤️ mam nadzieję że wypali ❤️i wierzę w to że też już będzie zarodek i serduszko ❤️ no teraz ciężko cokolwiek znaleźć na Majówkę bo ludzie strasznie rzucają się na takie coś ale w sumie nie dziwię się bo każdy kisił się tyle w domu 😑 Jestem strasznie pozytywnie nastawiona ❤️ O tyle mam dobrze że 2 tygodnie na chorobowym siedzę ten czas mija mi w piątek ale dziewczyny z pracy kazały mi iść do lekarza rodzinnego żeby dalej ciągnąć chorobowe więc pójdę do rodzinnego żeby dał mi do 5 maja jak będę mieć wizytę u ginekolog a potem pewnie sama Pani ginekolog mi już da L4 . Ode mnie z pracy nie chcą żebym ryzykowała ☺️

Dzień dobry <3 ja dziś mam równiutko 5tc, spałam bardzo dobrze i wreszcie czuje się wyspana, chyba już mam za sobą ciężką sobotę :p wczoraj udało mi się obrobic z połową roboty na ten tydzień wiec tez zszedł stresik pracowy :D na weekend my jedziemy na działkę na Mazury, już się doczekać nie mogę tego pięknego rozgwieżdżonego nieba <3 kosmos to moja pasja ✨

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry