reklama
czekamnaskarb
Fanka BB :)
Najlepiej plamienia skonsultowac z lekarzemM
Miałam jedynkę usg dopochwowe
wierzewmarzenia5
oj bidulo, próbuj cos żeby złagodzić mdłości, ja tylko dzieci temu jakos jem wybiórczo cosMnie dziś szarpało nad toaletą, choć nie wymiotowałam ledwo do pracy zdążyłam
czekamnaskarb
Nie słyszałam żeby takich rzeczy unikać i chętnie jem hmmmmMożna jeść ogorki konserwowe w ciąży? Albo jakieś surówki ze słoika? One też chyba na bazie octu. Chyba lepiej unikać?
KasikP
Dzień dobry u mnie słonko świeci choć zimno weekend w domu ma zacząć padać od czwarty non stop wiec nic nie planujemy. Ja dziś 7tc i muszę zrobić coś na obiad ale wogole nie mam chęci na nic.
wierzewmarzenia5
mi tez nic nie smakuje, wczoraj zrobiłam zupę Meksykańska z wołowina, to zjadłam bez mięsa, bo jakos nie mogę go jeść.Dzień dobry u mnie słonko świeci choć zimno weekend w domu ma zacząć padać od czwarty non stop wiec nic nie planujemy. Ja dziś 7tc i muszę zrobić coś na obiad ale wogole nie mam chęci na nic.
KasikP
Od mięsa tez mnie odrzuca mało co mi smakuje przez te mdłości..
Co do mięsa to też jestem w szoku ... W niedzielę byłam u mamy i kotlety z kurczaka były .. zjadłam ale strasznie ciężko mi było to zjeść bo ciągle nie dobrze mi się robiło Gdzie ja uwielbiam mięso ....mi tez nic nie smakuje, wczoraj zrobiłam zupę Meksykańska z wołowina, to zjadłam bez mięsa, bo jakos nie mogę go jeść.
reklama
Es.jot
Ja podobnie omijam kawałeczki mięsa, no oczywiście staram się też trochę jeść żeby nie mieć jakiś niedoborów ale no ciężko jestmi tez nic nie smakuje, wczoraj zrobiłam zupę Meksykańska z wołowina, to zjadłam bez mięsa, bo jakos nie mogę go jeść.
Podziel się: