reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2021

reklama
Ja nie mam takich problemów z mięsem, zresztą od niczego mnie nie odrzuca :) może na jajecznicę nie bardzo mam ochotę a wcześniej chętnie jadłam, ale tak to bez zmian, jem dużo i wszystko 🤭🤭🤭 dzisiaj nie mam mdłości i powinnam się cieszyć a zaczynam sie martwić, czy wszystko dobrze...

Chyba dużo z nas odrzuca od mięsa. Ja jem chleb z masłem, herbatniki, paluszki, czasem jakieś zupy. Ale mdli mnie często i bardzo
Przez 2 tygodnie jadłam tak samo jak Ty🙂 wczoraj dopiero normalny obiad zjadłam... Dalej mnie mdli ale jest już o niebo lepiej 🙂 ale żeby mieć na coś konkretnego ochotę to niestety nie mam...

To chyba nie ma reguły w 1 ciąży nie kojarzę żeby mnie tak odrzucało od mięsa które uwielbiam 😜 mogę za to teraz jeść sery białe i pomidor mi wchodzi o jajecznicę tez bym teraz zjadła ale jestem już w pracy 😁 ostatnio nawet mam problem z herbata która również uwielbiam 😁 kawę narazie odstawiłam i jest Ok. Tak myśle czy te mdłości nie nasilają mi się po witaminach ciążowych

Ja nie mam takich problemów z mięsem, zresztą od niczego mnie nie odrzuca :) może na jajecznicę nie bardzo mam ochotę a wcześniej chętnie jadłam, ale tak to bez zmian, jem dużo i wszystko 🤭🤭🤭 dzisiaj nie mam mdłości i powinnam się cieszyć a zaczynam sie martwić, czy wszystko dobrze...
ja tez tak miałam ze 3dni prawie bez mdłości, ale powróciły

Mnie od mięsa odrzuca już 11lat, wiec w ciąży nie widzę różnicy. Najbardziej odrzuca mnie teraz od słodkiego, ale powoli na nic nie mam ochoty, wszystko mi śmierdzi a jestem dopiero 6+3, ciekawe jak to dalej bedzie.
Jedynie co mi wchodzi to napój imbirowy z cytrynka i miodem, sok pomarańczowy, jabłka i grejpfruty.
Korzystacie już z przywileju nie stania w kolejkach ze względu na ciąże? Ja się teraz wystałam w ogromnej kolejce na badania krwi i mocno tego pożałowałam, było mi słabo i niedobrze. Następnym razem wbijam od razu do rejestracji😄 mimo, że głupio to nie chce się męczyc. Dzisiaj myślałam, ze zemdleje.

reklama
Do góry