wierzewmarzenia5
Fanka BB :)
u nas wiedza, od czasu, jak zobaczyliśmy serduszkoMy nikomu jeszcze nie powiedzilismy. U nas tez bedzie zaskoczenie przez dopiero rodziłam rok temu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u nas wiedza, od czasu, jak zobaczyliśmy serduszkoMy nikomu jeszcze nie powiedzilismy. U nas tez bedzie zaskoczenie przez dopiero rodziłam rok temu
mnie wczoraj pobolewa i dzis rano ze stresu, bo chłop mnie wkurzyłNo naprawdę dużo nas się tu zrobiło . Oby tylko wszystkie do końca zostały ❤. U mnie dziś ładna pogoda więc trzeba się wziąć za ogródek troszkę bo moje truskawki zarosniete . Troszkę mnie dziś brzuszek pobolewa Ale to tak delikatnie jak czasami przed miesiączka. Miłego dzionka mamuski
Tak, przejdź sie prywatnie!Nie wiem, bo to moja pierwsza ciąża i nie wiem do kocna jak powinny wygladac wizyte, wiem o ciąży tyle co z internetu. Polecic tez sie nir mam kogo... Dlatego licze na was. Ale chyba dla dorba dzidziusia i siebie musze sprovowad pójść prywatnie i zobaczyć czy wszystko jest okej
Ja nie mam rozstępów, smaroalam sie w 2 ciążach... ale jednak genetyka pomogła u mnie, siostra i mama tez nie mają...A ja uważam że odpowiednia pielęgnacja skóry przed ciąża i w trakcie może im zapobiec ☺ wszyscy mi mówili że będę mieć rozstępy, od strony mojej mamy i taty wszystkie kobiety mają ja dbam o skórę, w ciąży używałam tego samego balsamu co przed ciąża przytyłam 18 kg (49-67) i ani jednego rozstępu nie mam ☺☺☺
Ja mam refluks. Napicie sie czegokolwiek z cytrusow powoduje podrażnienie jeszcze wieksze i wymioty na zawołanie. Do tego dochodzi zgaga jak cholera. Maloox kartnonami kupowałam przez 9mcy [emoji85]Sok z cytryny zapobiega wymiotom [emoji16] przy podawaniu fortransu (ochydne dziadostwo przeczyszczające przed kolonoskopią) zawsze każą wciskać dużo cytryn [emoji16] no i cytryną neutralizuje kwas żołądkowy
Hehe ale jak to zaplanowane?Ja juz mam synka. Bardzo juz wtedy chcialam corke, ale czulam, ze bedzie syn. Teraz jakos nastawiona jestem na corke, wszystko zaplanowane, chinski kalendarz plci sprawdzony no musi byc corka jak nic! Nawet imie juz jest wybrane od 10 lat, duzo duzo przed pierwszymi staraniami
Ja pisze jak moje dziecie sobie spi...Dziewczyny, skąd bierzecie czas na pisanie na forum? ja piszę tylko w trakcie usypiania młodszego na drzemkę, a tak, staram się nie siedzieć z telefonem przy dzieciach. A wieczory spędzam z mężem, a potem jestem kilkadziesiąt strony do tylu w ogóle chyba nie będę najaktywniejszą osobą na forum, ale postaram się w miarę na bieżąco Was podczytywac i meldować co u mnie. Jeśli chodzi o kremy i balsamy, to ja polecam hippisi mama, jest, super zapisałam się już na pierwszą wizytę na 6 maj, powinnam być wtedy 8t2d, trochę wcześniej niż planowałam, ale tak jakoś wyszło