G
guest-1669445905
Gość
jak ja byłam u gina to coś tam nacisnął i było słychać jak głośno i szybko bije serduszko. Nie wiem jak to działa ale czy też tak nie powinna u ciebie?Prosze was o porade. Bylam wczoraj u ginekologa. Pani doktor powiedziala ze niby 7 tydzien. Na szczescie zarodek jest w pęcherzyku. Zapytalam k serduszko czy bije a ona powiedziała "noo nie wiem, wydaje mi sie ze moze cos tu widac ale to jest jeszcze za malutkie". Wiec nie była pewna, a później kazala mi przyjść na wizytę za 3 tyg i w miedzy czasie mam zrobic badania krwi. Czy mam zmienic ginekologa i czy tylko wydaje mi sie ze z ta Pania jets cos nie tak? Skoro nie jest pewna czy plod rozwija sie prawidlowo to czemu odklada mi wizyte na az za 3 tygodnie? Poza tym zero mowy o kwasie foliowym ani o suplementach.nie dostalam twz zadnych informacji co w ciazy moge a czego nie. Nie mialam tez robionego poziomu bhcg. Co mam zrobic? Denerowac sie przez te 3 tygodnie czy isc prywatnie do innego lekarza? Dodam ze juz zalozylam karte ciazy w dniu wczorajszym. Pomóżcie