reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2021

Ja dostałam takie skierowanie. Mam zrobić wyniki przed samą wizytą żeby były jak najświeższe.

Załączniki

• bd2636b9-23b0-4479-8bf1-609e78c6c738.jpg
    bd2636b9-23b0-4479-8bf1-609e78c6c738.jpg
    81,7 KB · Wyświetleń: 53
  • 8713ce56-975a-4a17-a39a-46e77f931b6a.jpg
    8713ce56-975a-4a17-a39a-46e77f931b6a.jpg
    87 KB · Wyświetleń: 56
reklama
Cześć Dziewczyny :)
Z góry gratuluję Wam wszystkim :)
Sama również jestem w ciąży, jutro początek 7 tygodnia, poród na 12/14 grudnia :)
Coś o mnie - mocno wrażliwa na nową sytuację 🥺 27 latka, ciąża pierwsza :)
Jestem otyła, mam dietetyka, wciąż odchudzanie ale z głową już teraz :)
O ciąży dowiedziałam się po świętach wielkanocnych we wtorek. Miesiączkowałam nieregularnie, nie spodziewałam się takiej niespodzianki 🥰
Dziś byłam u lekarza, ponieważ od początku bolały mnie piersi, wczoraj przestały i ja wielce przewrażliwiona dziś biegiem na wizytę, dzidziuś ma się dobrze, mierzy 7 mm, a serduszko bije 126 uderzeń.

Ostatnia edycja:
Któraś z dziewczyn pytała o choroby immunologiczne... Nie mogę teraz znaleźć tego wpisu... W każdym razie ja mam Hashimoto, regularnie w ciąży sprawdzam poziom tsh i ft4. Dawka w zależności od wyniku - 100/125. Jak zwiększyłam za bardzo to poziom tsh spadł do 0.4 😯.
Poza tym mam zdiagnozowane przeciwciała Ana - dfs70. Dostałam na to sterydy - najpierw encorton 5, później zmienili mi na metypred 4 i biorę go do teraz. Do tego arechin. Nie wiadomo skąd te przeciwciała, bo badano mnie pod kątem różnych chorób i nic nie wyszło...

Sama również jestem w ciąży, jutro początek 7 tygodnia, poród na 12/14 grudnia :)
Coś o mnie - mocno wrażliwa na nową sytuację 🥺
O ciąży dowiedziałam się po świętach wielkanocnych we wtorek. Miesiączkowałam nieregularnie, nie spodziewałam się takiej niespodzianki 🥰
Dziś byłam u lekarza, ponieważ od początku bolały mnie piersi, wczoraj przestały i ja wielce przewrażliwiona dziś biegiem na wizytę, dzidziuś ma się dobrze, mierzy 7 mm, a serduszko bije 126 uderzeń.
Hej :) gratulacje wielkie! Fajnie, ze nasze grono się powiększa <3

Coś o mnie - mocno wrażliwa na nową sytuację 🥺
Witam! Nasze kruszynki są prawie takie same :) mój dzidziuś ma 7.5mm

reklama
Do góry