MaDzIAaaaaa
Fanka BB :)
A piłaś te granulki ? Zapomniałam nazwę.Kurde ale mnie pęcherz boli coraz bardziej ... on mi nie chce nic zapisać ... mam zrobić badania i przyjść za dwa tyg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A piłaś te granulki ? Zapomniałam nazwę.Kurde ale mnie pęcherz boli coraz bardziej ... on mi nie chce nic zapisać ... mam zrobić badania i przyjść za dwa tyg
A piłaś te granulki ? Zapomniałam nazwę.
Ja nie widziałam tego wpisu z dwoma pęcherzykami brawooooooo !!!!!Ojaaaaa !!!! Marzenie mojego męża
Wiesz co objawów nie mam żadnych.Blizniaki? O jak super mialas jakies mocniejsze objawy? Mocna kreske na tescie?
Wiesz co objawów nie mam żadnych.
Kreska na teście tak wyglądała. Test robiony 3 dni przed terminem @
Beta też robiona 3 dni przed terminem @ byla 30.8
Ja jestem trochę przerażona. Mam już dwoje dzieci corka 9 lat i syn 3.5. Blizniaki teraz sprawiają że trzeba wszystko zmienić.
To nie prawda - pozamaciczna to zagrożenie życia i nigdy nie wiadomo kiedy dojdzie do krwotokuNo mnie też kontrolują w związku z podejrzeniem pozamacicznej ale Twoja lekarka przesadza, wystarczy raz w tygodniu. Lekarze po poronieniu mowili, że pozamaciczna nie zniszczy jajnika do 7tygodnia ciąży, więc to, że każe Ci przychodzić codziennie moim zdaniem to przesada.
Może zmień lekarza po szpitalu. I po 2-3 dniach nie dałabym sobie zrobić zabiegu. Zawsze będziesz mogła wypisać się na własną rękę i poczekać. Zawsze można tam wrócić, ale po 2-3 dniach bym nie dała sobie nic zrobić. Nie wrocilabym do tej baby...
Kup sobie urosept, mi zawsze pomagał to są ziołowe tabletki i nie zaszkodzą, są bezpieczne w ciąży, ja jak muszę biorę 3 tabletki dwa razy dziennie i po paru dniach przechodziKurde ale mnie pęcherz boli coraz bardziej ... on mi nie chce nic zapisać ... mam zrobić badania i przyjść za dwa tyg
Ale ja to wiem, sama teraz jestem w takiej sytuacji, że mam kontrolować jajnik bo mam tam dwie torbiele z podejrzeniem, że jedna może się okazać pęcherzykiem ciążowy. Wielokrotnie pisałam już na forum, że lekarka każe monitorować ze względu na ewentualne zagrożenie życia!! A jeśli chodzi o ostatnią moja wypowiedź to są to słowa lekarki ze szpitala, w którym byłam w lutym z powodu podejrzenia pozamacicznej i ostatecznie poronienia. Nie wymyśliłam sobie tego cały czas pisalam tu na grupie i tłumaczyłam lekarkę czemu id początku mówi o pozamacicznej, jest to zagrożenie życia i trzeba o tym informowac. Lekarka w szpitalu powiedziała, że jeśli nie ma żadnych plamien albo ostrego bolu jajnika to spokojnie do 7tyg można nie robić usg.To nie prawda - pozamaciczna to zagrożenie życia i nigdy nie wiadomo kiedy dojdzie do krwotoku