Ja tez z tych starszych.. 83 i dziecko numer 3 waga 55 kg.. a powiedzcie dziewczyny szczególnie te które są w kolejnych ciążach jak z Waszymi brzuszkami na tym etapie? Niby waga stoi ale już wszystkie moje dżinsy w pasie są zdecydowanie za małe..
reklama
Aksamitka28
Fanka BB :)
Będzie piękna ja na 5t5d mam 1830 trzymam kciuki za TwojąBoniu, ja jutro idę na betę i tak się boje, ze wyjdzie za niska albo ujemna
Aksamitka28
Nie martwilabym się tym i tak masz szalony poziom zobacz sobie jakie jest szerokie spektrum normy to nie działa tak idealnie, że przyrośnie akurat 100% jednego dnia będzie 40%, drugiego może być 60%Najpierw miałam 165%, potem 118% a teraz przy większych wartościach bety 46%
Dzięki!super, ze serduszko bije gratulacje!
ja to strasznie zazdroszczę tym. O są już po pierwszym usg i mają te bijące serduszka... tak się boje, ze coś pójdzie nie tak i nie doczeka do usg
Te myśli są najgorsze, ale niestety będziemy się bały całą ciąże o wszystko , a później całe długie piękne życie o nasze latające dzieciaczki!
Ja tez brałam w poprzedniej ciąży urosept i okazał się bardzo skuteczny13/4 dopiero poczekam kilka dni, wzięłam urosept ponoć można i zobacze
Ja to jestem w szoku bo mam już brzuch!!! Przy córce zaczął być widoczny ok 4 mscJa tez z tych starszych.. 83 i dziecko numer 3 waga 55 kg.. a powiedzcie dziewczyny szczególnie te które są w kolejnych ciążach jak z Waszymi brzuszkami na tym etapie? Niby waga stoi ale już wszystkie moje dżinsy w pasie są zdecydowanie za małe..
Ja jestem w 5 tyg i 4 d. wg miesiączki a wg usg będzie dziś 6+0 i już ciężko mi się dopinac i całe podbrzusze wypchnięte... z córka w 7 tyg musiałam ciążowe nosić z pasem tak szybko wypchnęło. W pierwszej przytyłam 23kg Oby w tej mniej... w tamtej spałam non stop, a w tej po południu drzemka a potem ciężko zasnąć, albo budzę się w środku nocy jak teraz i oczy jak 5zl... już spałam na noc i od dobrych pół godziny nie wiem co ze sobą począć Mdłości nasilają mi się w nocy... czuje jakby mi ktoś siedział na żołądku. wszystko zupełnie inaczej niż poprzedniej ciąży mam, prócz szybko wypchnietego podbrzusza.Ja to jestem w szoku bo mam już brzuch!!! Przy córce zaczął być widoczny ok 4 msc
otherside
Beta rośnie wolniej przy dużych wartościach.Najpierw miałam 165%, potem 118% a teraz przy większych wartościach bety 46%
W poprzedniej ciąży jak robiłam w 7tc to mój przyrost był 14%
Córka ma 15 m-cy i jest zdrowym wesołym dzieckiem, skonsultuj się z lekarzem i nie stresuj
A ja myślałam, że żartujeszRacja, jestem dzisiaj przemęczona. Zrobiłam z 300 km. Przed chwilą zauważyłam, co napisałam hihi
reklama
To mnie przebiłasHej Dziewczyny
Dłuuugo mnie nie było, ale jak najpierw czułam się normalnie i to było super, tak drugi tydzień jest tragedia. Mdłości, ciężkość w brzuchu, senność. Codzienna walka że sobą, żeby się zwlec z łóżka. Aż mam wyrzuty sumienia, że tylko do Najmlodszego co chwilę mówię "źle się czuję"
Ja jestem 80.
Waga 67.
Podziel się: