reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2021

reklama
Jestem po wizycie ciąża potwierdzona z usg wyglada na starsza choć narazie to maleństwo było widać serduszko takie pukające ❤️ Myślałam ze to ciąża bliźniacza bo miałam dość wysoka betę ale na dzień dzisiejszy wyglada na pojedyncza 😁 Dostałam skierowanie na badania i na prenatalne udało mi się bo jest u nas akcja na Śląsku i będę mieć prenatalne za darmo 😊 Następna wizyta za miesiąc jak nic się po drodze nie wydarzy 🙂

Załączniki

• 0006F768-95D4-4562-B78D-5134CBC65F08.jpeg
    0006F768-95D4-4562-B78D-5134CBC65F08.jpeg
    1,9 MB · Wyświetleń: 90
Jestem po wizycie ciąża potwierdzona z usg wyglada na starsza choć narazie to maleństwo było widać serduszko takie pukające ❤️ Myślałam ze to ciąża bliźniacza bo miałam dość wysoka betę ale na dzień dzisiejszy wyglada na pojedyncza 😁 Dostałam skierowanie na badania i na prenatalne udało mi się bo jest u nas akcja na Śląsku i będę mieć prenatalne za darmo 😊 Następna wizyta za miesiąc jak nic się po drodze nie wydarzy 🙂
Gratulacje <3 piękna fasolka, zazdroszczę, ze już masz potwierdzone, przedemną jeszcze dwa tygodni niepewności 😅😅 ale jestem dobrej myśli tym razem :)no musi się udać! :D

Cześć dziewczyny, nieśmiało się witam.
Jestem aktualnie 10dpo, od wczoraj testy wychodzą pozytywnie. Termin byłby wg aplikacji w Sylwestra.

Pierwszy test wykonany rano wczoraj
Drugi wieczorem wczoraj
A trzeci dziś rano
(Dziś pojechałam na krew)

Proszę o chociaż pół kciuka
Gratuluje Wam 🥰
Siemka :). Jesteś pewna co do terminu? Ja miałam 10dpo 15.04 I mam termin na 29.04. Nie mniej gratulacje i witamy :)

Dziewczyny! Pomocy! Przed chwilą na wkładce zobaczyłam ślady plamienia - kolor ciemnożółty, jasnobrazowy. Strasznie się martwię! Biorę już przecież dupaston i jeszcze utrogesan. Dzwoniłam do swojego lekarza, ale nie odbiera, bo pewnie ma pacjentów... Co mam robić? 😭 Już jedna ciąże straciłam, drugi raz tego nie przeżyje. 😭
izba przyjęć

Doradźcie mi, proszę, bo juz sama nie wiem co robić. Na pierwsza wizyte umówić się prywatnie czy na nfz ? Każdy mi mówi żeby isc na nfz, bo na początku duuzo badań i po co mam płacić jak mogę mieć za darmo. I juz kompletnie nie wiem co mam robić 🙂
Ja się zapisałam i tak i tak do tego samego lekarza. Na NFZ pierwszy wolny termin był na 1.06... w Luxmedzie mam termin na 30.04.

A gdzie mieszkasz tak mniej więcej?:)

reklama
Ja się już dawno wypięłam na NFZ, mamy pakiet medicover, tam terminy na za miesiąc, ale i tak pewnie wykupie prywatnie pakiet prowadzenia ciąży, wykosztuje się, ale w końcu to moja ostatnia ciąża to niech będzie po królewsku 😅😅😅

Do góry