reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2021

Cześć dziewczyny :)
Beta HCG wynosi u mnie 807 a to jest podejrzewam może 3 tydzień ciąży ... Teraz już wiem że za wcześnie poszłam do ginekologa , ponieważ pęcherzyka nie było widać . Pani mnie trochę nastraszyła że może być to ciąża pozamaciczna ... I mówiła że w 4 tygodniu powinien się pokazać pęcherzyk ... No ale moim zdaniem to jest 3 tydzień ... Sama już nie wiem co mam myśleć o tym :/ Taka Beta mi wyszła w 3 dniu spóźniającej się miesiączki ... Czy to jest dobry wynik czy zły ? Czy pęcherzyk się jeszcze pokaże ? POMOCY :(
Pokażę się,bja byłam w 6+1 i było serduszko ledwo widoczne
Ale ja tam nie ufam i nie lubię, ciężko trafić na kogoś dobrego a tak mam bardzo sympatyczną babeczkę i przy niej chce zostać :)
poza tym mam złe doświadczenie z NFZ
Gina też mam prywatnie ale resztę ogarniam na NFZ, składki place to niech państwo nie zarabia na mnie 🤪

reklama
Czyli Beta 807 to dobry wynik ? Ogólnie Pani ginekolog kazała mi przyjść jutro właśnie z tym wynikiem do niej do gabinetu i się trochę boje :/

Ja też od czasu do czasu mam na papierze lekko żółty, pomarańczowy sluz, nic mnie nie swędzi, nie szczypie ani brzydko nie pachnie.. niestety mieszkam w UK i nikt mnie z tym nie przyjmie. Powinnam się martwić?

Pokażę się,bja byłam w 6+1 i było serduszko ledwo widoczne

Gina też mam prywatnie ale resztę ogarniam na NFZ, składki place to niech państwo nie zarabia na mnie 🤪
No niby tu masz racje z tym płaceniem :p ale z drugiej strony niech sobie mają, jak będę musiała mieć operacje czy coś czego prywatnie nie ogarnę (koszty już by przerosły moje możliwości) to wtedy skorzystam ale tak do specjalistów i tak chodzę raz na rok więc oplaca mi się, no ciąże prywatnie poprowadzę, ale w ładnym gabinecie, z miłą i bardzo porządnie wyedukowaną i doświadczoną Panią Doktor (nie twierdze, ze na NFZ nie ma takich lekarzy, ale po prostu ciężko o kogoś miłego i empatycznego a ja należę do zbyt wrażliwych, zwłaszcza jak jestem w ciąży i nie chce mi się szukać odpowiedniego gina co wizytę no i jak moge sobie ma to pozwolić to już w ogóle, nie będę szargać swoich nerwów, za psychiczny spokój nie będzie to wygórowana cena)

reklama
Do góry