Stokrotka2021
Fanka BB :)
Skoro lekarz daje zielone światło to tego się trzymaj!!!! Samych pozytywnych myśli!Daj znać!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a miałaś jakieś plamienia, że jesteś w szpitalu?Ja juz po badaniach . W szpitalu zostaje do wtorku dzisiaj beta hcg 2850 powiedzial ze w normie ale chce mnie obserwowac . Widzialam tylko na usg pecherzyk ciazowy nie widzialam zoltkowego ale lekarz powiedzial ze smialo moge miec nadzieje wiec .. Zobaczymy w poniedzialek.. Dalej w niewiedzy .. To straszne..
Czekamy i trzymamyJa juz po badaniach . W szpitalu zostaje do wtorku dzisiaj beta hcg 2850 powiedzial ze w normie ale chce mnie obserwowac . Widzialam tylko na usg pecherzyk ciazowy nie widzialam zoltkowego ale lekarz powiedzial ze smialo moge miec nadzieje wiec .. Zobaczymy w poniedzialek.. Dalej w niewiedzy .. To straszne..
Hej, ja też trzymam kciuki i przesyłam pozytywną energię, brzmi obiecująco Lekarz by chyba nie robił nadziei, gdyby nie miał do tego podstaw.Ja juz po badaniach . W szpitalu zostaje do wtorku dzisiaj beta hcg 2850 powiedzial ze w normie ale chce mnie obserwowac . Widzialam tylko na usg pecherzyk ciazowy nie widzialam zoltkowego ale lekarz powiedzial ze smialo moge miec nadzieje wiec .. Zobaczymy w poniedzialek.. Dalej w niewiedzy .. To straszne..
trzymamy kciuki Spróbuj myśleć pozytywnie, pewnie wszystko będzie dobrze i tylko niepotrzebnie się teraz tak stresujeszJa juz po badaniach . W szpitalu zostaje do wtorku dzisiaj beta hcg 2850 powiedzial ze w normie ale chce mnie obserwowac . Widzialam tylko na usg pecherzyk ciazowy nie widzialam zoltkowego ale lekarz powiedzial ze smialo moge miec nadzieje wiec .. Zobaczymy w poniedzialek.. Dalej w niewiedzy .. To straszne..
moje tez ustąpiły nagle na kilka dni a potem wróciły jeszcze gorszeDziewczyny staram się nadrobić bo długo mnie nie było a to z powodu okropnego samopoczucia i młynu w pracy jaki miałam:/
Jestem teraz w 7tc dokładnie, wizytę mam 22 kwietnia więc już niebawem . Ale mam pewne wątpliwości męczyły mnie nudności od 5 tygodnia w zasadzie dzień w dzień jednak od 3 dni/4 dni ustąpiły i nie mam żadnych objawów czy powinnam się tym martwić?
Jejku te wymioty mdłości to naprawdę straszne haha mi dzisija troszkę lepiej ale rano poszłam wymiotować i kompletnie nie miałam cyzm, tylko ślina i ślinamoje tez ustąpiły nagle na kilka dni a potem wróciły jeszcze gorsze