reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2021

reklama
Mam pytanie do dziewczyn chorujących na Hashimoto. Kiedy badacie TSH? Od razu po pozytywnym teście czy czekacie na wizyte u lekarza potwierdzając ciąże i jego zlecenie badań?
cześć 😊 ja choruje na hashimoto, robiłam kontrolnie badania miesiąc temu, czyli w okolicach zajścia w ciąże i tsh wynosiło 1.2 😊 lekarza mam dopiero za 2 tygodnie ale wyniki zrobię wcześniej przed wizytą żeby je ewentualnie skonsultować 😉

Dziewczyny a czym właściwie realnie grozi podwyższone tsh w ciąży? Chodzi mi o to, czy może mieć to negatywny wpływ jeśli lekarka kazała mi przyjść dopiero w poniedziałek? Można czekać? 3,98 miałam w środę, jutro idę jeszcze raz zbadać.

Dziewczyny czy wy też macie taki totalny brak mocy i humorki ? Wróciłam po 20 z pracy , zjadłam wykąpałam się i już w łóżku gotowa do snu .. mogę dzisiaj płakać bez powodu i ze zmęczenia . 8 h na nogach w pracy dobija mnie 🥺

Dziewczyny czy wy też macie taki totalny brak mocy i humorki ? Wróciłam po 20 z pracy , zjadłam wykąpałam się i już w łóżku gotowa do snu .. mogę dzisiaj płakać bez powodu i ze zmęczenia . 8 h na nogach w pracy dobija mnie 🥺
jestem na zwolnieniu i jest ok, ale kilka dni temu po 8h pracy wróciłam i płakałam dosłownie ze zmęczenia

Ja byłam wczoraj 10 godzin. Wróciłam bez sił, zmęczona i trzyma mnie jeszcze dzisiaj.

Ja mam podobnie w pracy jest okej ale Jak wracam do domu narzeczony mam ciepło 😂😂nie wiem jak on to przetrwa do końca ,nagle wszystko robi źle 🤣

reklama
Mnie też boli podbrzusze, jajniki, różnie. Taki miszmasz. Dasz znac, co lekarz powie
Ok. Mam na 8:40 wiec mysle ze o 10 dam znac . Mam nadzieje tez ze bedzie widac cos wiecej jak pecherzyk ciazowy . Pewnie dzis nie usne.. Tez masz czasami uczucie mokra jakbys dostawala miesiaczke co jakis czas ? Bo ja czasami az musze sprawdzic 🤔

Do góry