reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2021

reklama
Mam pytanie do dziewczyn chorujących na Hashimoto. Kiedy badacie TSH? Od razu po pozytywnym teście czy czekacie na wizyte u lekarza potwierdzając ciąże i jego zlecenie badań?
cześć 😊 ja choruje na hashimoto, robiłam kontrolnie badania miesiąc temu, czyli w okolicach zajścia w ciąże i tsh wynosiło 1.2 😊 lekarza mam dopiero za 2 tygodnie ale wyniki zrobię wcześniej przed wizytą żeby je ewentualnie skonsultować 😉

Dziewczyny a czym właściwie realnie grozi podwyższone tsh w ciąży? Chodzi mi o to, czy może mieć to negatywny wpływ jeśli lekarka kazała mi przyjść dopiero w poniedziałek? Można czekać? 3,98 miałam w środę, jutro idę jeszcze raz zbadać.

Dziewczyny czy wy też macie taki totalny brak mocy i humorki ? Wróciłam po 20 z pracy , zjadłam wykąpałam się i już w łóżku gotowa do snu .. mogę dzisiaj płakać bez powodu i ze zmęczenia . 8 h na nogach w pracy dobija mnie 🥺

Dziewczyny czy wy też macie taki totalny brak mocy i humorki ? Wróciłam po 20 z pracy , zjadłam wykąpałam się i już w łóżku gotowa do snu .. mogę dzisiaj płakać bez powodu i ze zmęczenia . 8 h na nogach w pracy dobija mnie 🥺
jestem na zwolnieniu i jest ok, ale kilka dni temu po 8h pracy wróciłam i płakałam dosłownie ze zmęczenia

Ja byłam wczoraj 10 godzin. Wróciłam bez sił, zmęczona i trzyma mnie jeszcze dzisiaj.

Ja mam podobnie w pracy jest okej ale Jak wracam do domu narzeczony mam ciepło 😂😂nie wiem jak on to przetrwa do końca ,nagle wszystko robi źle 🤣

reklama
Mnie też boli podbrzusze, jajniki, różnie. Taki miszmasz. Dasz znac, co lekarz powie
Ok. Mam na 8:40 wiec mysle ze o 10 dam znac . Mam nadzieje tez ze bedzie widac cos wiecej jak pecherzyk ciazowy . Pewnie dzis nie usne.. Tez masz czasami uczucie mokra jakbys dostawala miesiaczke co jakis czas ? Bo ja czasami az musze sprawdzic 🤔

Do góry