KasikP
Fanka BB :)
GratulacjeByłam, już po wizycie
Kamień z serca, jest zarodek. jest serducho
Chciałam wstawić foto, ale przez to czeka na zatwierdzenie przez moderatora
Wg USG 6W6, a aplikacji 7w2
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GratulacjeByłam, już po wizycie
Kamień z serca, jest zarodek. jest serducho
Chciałam wstawić foto, ale przez to czeka na zatwierdzenie przez moderatora
Wg USG 6W6, a aplikacji 7w2
cześć ja choruje na hashimoto, robiłam kontrolnie badania miesiąc temu, czyli w okolicach zajścia w ciąże i tsh wynosiło 1.2 lekarza mam dopiero za 2 tygodnie ale wyniki zrobię wcześniej przed wizytą żeby je ewentualnie skonsultowaćMam pytanie do dziewczyn chorujących na Hashimoto. Kiedy badacie TSH? Od razu po pozytywnym teście czy czekacie na wizyte u lekarza potwierdzając ciąże i jego zlecenie badań?
jak najbardziej tsh w ciąży lubi skakać, choruje na hashimoto kilka lat wiec niestety coś o tym wiemOki to daj znać jak tam . Zastanawiam się czy tsh w ciąży również może skakać czy raczej przez jakiś czas utrzymuje jeden poziom .
jestem na zwolnieniu i jest ok, ale kilka dni temu po 8h pracy wróciłam i płakałam dosłownie ze zmęczeniaDziewczyny czy wy też macie taki totalny brak mocy i humorki ? Wróciłam po 20 z pracy , zjadłam wykąpałam się i już w łóżku gotowa do snu .. mogę dzisiaj płakać bez powodu i ze zmęczenia . 8 h na nogach w pracy dobija mnie
Ja byłam wczoraj 10 godzin. Wróciłam bez sił, zmęczona i trzyma mnie jeszcze dzisiaj.Dziewczyny czy wy też macie taki totalny brak mocy i humorki ? Wróciłam po 20 z pracy , zjadłam wykąpałam się i już w łóżku gotowa do snu .. mogę dzisiaj płakać bez powodu i ze zmęczenia . 8 h na nogach w pracy dobija mnie
Ja mam podobnie w pracy jest okej ale Jak wracam do domu narzeczony mam ciepło nie wiem jak on to przetrwa do końca ,nagle wszystko robi źleDziewczyny czy wy też macie taki totalny brak mocy i humorki ? Wróciłam po 20 z pracy , zjadłam wykąpałam się i już w łóżku gotowa do snu .. mogę dzisiaj płakać bez powodu i ze zmęczenia . 8 h na nogach w pracy dobija mnie
Ok. Mam na 8:40 wiec mysle ze o 10 dam znac . Mam nadzieje tez ze bedzie widac cos wiecej jak pecherzyk ciazowy . Pewnie dzis nie usne.. Tez masz czasami uczucie mokra jakbys dostawala miesiaczke co jakis czas ? Bo ja czasami az musze sprawdzicMnie też boli podbrzusze, jajniki, różnie. Taki miszmasz. Dasz znac, co lekarz powie