SuperNo i byłam serduszko bije karta założona leki mam brać w dawcę większej , powiedział ze te plamienia są przez tyłozgięcie macicy , mam zakaz siedzienia na krześle długie , długie stanie tez .... mam leżeć na bokach najlepiej Zero sexu ... No i kolejna wizyta za 5 tyg Pod koniec maja ...
badania mi da na następnej wizycie
reklama
Ewelina @
Fanka BB :)
a ja za każdym razem za 3 opakowania płace 10 złTak, ja biorę. Dla kobiet w ciąży jest darmowa [emoji6]
MaDzIAaaaaa
Dziewczyny mam wrażenie ze dzisiaj mi serce szybciej bije to znaczy od popołudnia . Ciśnienie zawsze miałam w normie. Miałyście coś takiego kiedyś ?
wierzewmarzenia5
o kurczę, ale jak to? Z recepta lekarz refundację pisze?a ja za każdym razem za 3 opakowania płace 10 zł
No właśnie ja też dziś kupowałam i dopiero teraz spojrzałam.na paragon i faktycznie za freeeeDziewczyny a bierzecie luteine 100 mg dopochwowo??? Dostałam ja dziś w aptece za darmo...
KasikP
@Ewelina @ gratulacje Pewnie 1 opakowanie jest A darmo a za 3 już trzeba coś zapłacić jak to w naszym kraju a dziś jeszcze jakaś jedna dziewczyna miała mieć wizytę wieczorem dobrze pamietam ?
Musiałabyś sprawdzić na recepcie czy lekarz zaznacza uprawnienie "C", tylko wtedy będzie za darmo [emoji6]a ja za każdym razem za 3 opakowania płace 10 zł [emoji85]
Ja tak miałam. MinęłoDziewczyny mam wrażenie ze dzisiaj mi serce szybciej bije to znaczy od popołudnia . Ciśnienie zawsze miałam w normie. Miałyście coś takiego kiedyś ?
Z tymi receptami, to dziewczyny pytajcie lekarzy, jeżeli tylko lekarz pisze recepty refundowane (z niektórych gabinetów prywatnych piszą tylko "na 100%") to niektóre leki należą nam się za darmo, lekarz łaski nie robi [emoji6] darmowe mogą być heparyny, insuliny, luteina, euthyroxy (letrox), sterydy, także troszkę można zaoszczędzić [emoji4]
reklama
Podziel się: