Ja szósty boje się żeby mnie rzyganie nie dopadło trzymam kciuki żeby było tylko lepiejU mnie to tylko to i to.. z życia wyjęta jestem Po dwóch tygodniach zwolnienia byłam dwa dni w pracy i tera mi jeszcze gorzej, wstaje w nocy i mi się cofa, już jestem wykończona a to dopiero końcówka 7 tygodnia
reklama
Może będzie piękna ciąża bez objawów i mdłości przecież i takie bywają nie ma co nastawiać się źleU mnie nastrój kiepski, nic mi się nie chce, głowa boli, brakuje energii, ta pogoda też mnie dobija, eh. Objawów praktycznie nie mam, nawet piersi są jakby mniej obrzmiałe, trochę zaczyna mnie to martwić, ale też wiem że martwienie nie wiele pomaga, co ma być to będzie, nie mam na to wpływu
Super oby jak najdłużej towarzyszył ten stan tez liczę ze mój bobas mi nie da mocno w kośćU mnie objawów zero, pobolewa mnie tylko podbrzusze
Trzymam mocno kciuki będzie dobrze który to tydzień ?nie umiem się nastawić na coś dobrego , spakowana jestem do szpitala w razie co ... jeszcze plamienia to bym zrozumiała ale boli mnie brzuch i z tylu krzyże wiec to mnie bardziej przeraża ...
Co ma już być to będzie ...
Ewelina @
Fanka BB :)
6+4 ... zobaczymy co powie wszystko w jego rękachTrzymam mocno kciuki będzie dobrze który to tydzień ?
A kciuki się przydadzą
Ewelina:)
Myślę że tak, przecież kobiety w ciąży też chorują i też trzeba je leczyć... Może zleci badanie moczu[emoji848]Kurczę jeszcze mi doszło zapalenie pęcherza [emoji85] nigdy w żadnej ciąży nie miałam ... przepisze mi coś ?
Ewelina:)
Oby[emoji6] trzeba byc dobrej myśli [emoji3531]Może będzie piękna ciąża bez objawów i mdłości [emoji254]przecież i takie bywają nie ma co nastawiać się źle [emoji4]
Malina04092021
Zaciekawiona BB
Mam pytanie do dziewczyn chorujących na Hashimoto. Kiedy badacie TSH? Od razu po pozytywnym teście czy czekacie na wizyte u lekarza potwierdzając ciąże i jego zlecenie badań?
Gratulacje!!6 tyg i 1 dzień. Wszystko w najlepszym porządku. słyszałam bicie serduszka.
Dzięki dziewczyny za dodanie otuchy
reklama
Super, gratuluję6 tyg i 1 dzień. Wszystko w najlepszym porządku. słyszałam bicie serduszka.
Dzięki dziewczyny za dodanie otuchy
Podziel się: