U mnie to tylko to i to.. z życia wyjęta jestem Po dwóch tygodniach zwolnienia byłam dwa dni w pracy i tera mi jeszcze gorzej, wstaje w nocy i mi się cofa, już jestem wykończona a to dopiero końcówka 7 tygodniaHej dziewczyny jak wasze samo poczucia zaczęły się już pierwsze obiady u was ?
reklama
Wysyłam dużo pozytywnej energii i siły! musi być dobrze!Nie mam nospy przy sobie skończyła mi się , syna właśnie wysłałam do apteki a ja staram się leżeć do wizyty
moniskaaa
Fanka BB :)
U mnie objawów zero, pobolewa mnie tylko podbrzuszeHej dziewczyny jak wasze samo poczucia zaczęły się już pierwsze obiady u was ?
Trzymam kciuki, żeby było wszystko dobrze! Wierzę, że tak będzie!Nie mam nospy przy sobie skończyła mi się , syna właśnie wysłałam do apteki a ja staram się leżeć do wizyty
MaDzIAaaaaa
Obiad Ci w głowie nic dziwnego w końcu taka poraObjawy miały być a nie obiady
MaDzIAaaaaa
Hej, i jak tam bierzesz jakieś leki na TSH? Ja od jutra będę brała. Dziś powtórzyłam TSH i mi spada, miałam 2,76 teraz mam 2,60 ale chyba wezmę żeby ładnie spadło. Daj znaćOdebrałam właśnie wyniki, przyrost bety super o 252,6 %, dziś 326,4, progesteron 50,84 ale przeraża mnie tsh... było w poniedziałek 2,34 a dziś 3,98 norma 2,32 wg laboratorium w 1 trymestrze.
Ewelina:)
U mnie nastrój kiepski, nic mi się nie chce, głowa boli, brakuje energii, ta pogoda też mnie dobija, eh. Objawów praktycznie nie mam, nawet piersi są jakby mniej obrzmiałe, trochę zaczyna mnie to martwić, ale też wiem że martwienie nie wiele pomaga, co ma być to będzie, nie mam na to wpływuHej dziewczyny jak wasze samo poczucia [emoji4]zaczęły się już pierwsze obiady u was ?
czekamnaskarb
Ja jutro też kończę 5 tydzień i pierwsza wizyta za dwa tygodnie!ja się dzisiaj kiepsko czuje. Fale mdłości mnie łapią.. do tego osłabienie i ogólne zmęczenie.. dzisiaj kończę dokładnie 5 tydzień. Pierwsza wizyta za 2 tygodnie
reklama
Ewelina @
gratulacje piękny widok6 tyg i 1 dzień. Wszystko w najlepszym porządku. słyszałam bicie serduszka.
Dzięki dziewczyny za dodanie otuchy
Podziel się: