lez Kochana i odpoczywaj ile tylko sie da. Mocno trzymam kciuki, bedzie dobrze!!Nie mam nospy przy sobie skończyła mi się , syna właśnie wysłałam do apteki a ja staram się leżeć do wizyty
reklama
Na nic nie mam siły, jestem senna, a tu otworzyli przedszkola i od poniedziałku do pracy, z której gdyby nie ciąża chciałam rezygnować. Jak ja dam tam radę to nie wiem.Hej dziewczyny jak wasze samo poczucia zaczęły się już pierwsze obiady u was ?
U mnie tez dziś totalny brak mocy . Tak jak przez ostatnie dni miałam dużo energii i wszystko mi się chciało tak dziś kompletnie nic.Hej dziewczyny jak wasze samo poczucia zaczęły się już pierwsze obiady u was ?
Aleksandra!
Fanka BB :)
Dziewczyny, jak u Was z McDonaldem albo KFC? Nie mogę przestać myśleć o takim jedzeniu nie chodzi o kcal, bo tym nie martwię, ale ogólnie o jedziecie takich rzeczy?
wierzewmarzenia5
ja tez bym jadła wszystko z McDonalda teraz, uważam ze raz na dłuższy czas nie zaszkodzi, ale zdrowe to nie jestDziewczyny, jak u Was z McDonaldem albo KFC? Nie mogę przestać myśleć o takim jedzeniu nie chodzi o kcal, bo tym nie martwię, ale ogólnie o jedziecie takich rzeczy?
zmęczenie i wielkie mdłości i wymioty , potem nudności ustały z dnia na dzień a dziś spowrotem wróciłyHej dziewczyny jak wasze samo poczucia zaczęły się już pierwsze obiady u was ?
stepienk24_12
Zaangażowana w BB
Witam u mnie 7 tydz. I z USG wychodzi termin na 1 grudnia mam już synka w listopadzie bd miał 2 latka
malwinka_s
Proszę nie wspominaj o McDonaldzie ja myślę o nim już kilka dniDziewczyny, jak u Was z McDonaldem albo KFC? Nie mogę przestać myśleć o takim jedzeniu nie chodzi o kcal, bo tym nie martwię, ale ogólnie o jedziecie takich rzeczy?
Za mną chodzą frytki..Proszę nie wspominaj o McDonaldzie ja myślę o nim już kilka dni
reklama
Podziel się: