Ja odrazu powiedziałam najbliższym po wizycie u ginekologaMiałam Was zapytać o to samo u mnie się trochę wydało w święta przez przypadek, ale bardziej zastanawiam się kiedy powiedzieć córeczce, ale czekam z tym do wizyty u lekarza na pewno...
reklama
Ja jeszcze nie byłam u lekarza, 15 dopiero wizyta ☺Ja odrazu powiedziałam najbliższym po wizycie u ginekologa 
Dariuszka90
Fanka BB :)
Ja również nie wiem kiedy powiedzieć synkowi. Widzę, że chciałby mieć rodzeństwo ale nie chcę by się rozczarował... może z poinformowaniem go poczekam na koniec 1 trymestruMiałam Was zapytać o to samo u mnie się trochę wydało w święta przez przypadek, ale bardziej zastanawiam się kiedy powiedzieć córeczce, ale czekam z tym do wizyty u lekarza na pewno...
Do 15 to już bliżej niż dalej, szybko minieJa jeszcze nie byłam u lekarza, 15 dopiero wizyta ☺
loksodorma
U nas część już wie ,ale tylko najbliżsi, którzy i tak by się domyślili, wiedzą że to dopiero początek i czekają na potwierdzenie tak jak my a reszcie pewnie powiemy po wizycie u lekarza jak wszystko będzie dobrzeKiedy zamierzacie podzielić się nowina z rodzina ,w którym tyg najbezpieczniej ?
loksodorma
Mi dokucza prawy jajnik od wczoraj, tak troche kłuje troche ciągnięcie czuje, zaczeło mnie to wczoraj niepokoić ale okazuje sie ze to normalneDziewczyny czy wy też czujecie ciągnięcie w podbrzuszu i kłucie jajników? Do lekarza zapisana jestem na 16.03 na 12:15 będzie to 7 tydzień. Data porodu z aplikacji wskazuje 03.12.2021 r.
A ile ma Twój synek??? Moja Julka ma 3,5 roku i wiadomo ze trzeba ja podnosić to z wanny to na blat to skoczy sie przytulić, a chciałabym żeby na mnie uważała jak szwagierka była w ciąży niecały rok temu to ja po brzuchu calowala, przytulała, ona to cały czas mówi że chce siostrzyczkęJa również nie wiem kiedy powiedzieć synkowi. Widzę, że chciałby mieć rodzeństwo ale nie chcę by się rozczarował... może z poinformowaniem go poczekam na koniec 1 trymestru
Hahaha ja tak samo pierwsza ciąża i chciałam to zrobić jakoś WOW, ale nie wyszłochciałam to przekazać w fajny sposób bo to nasze pierwsze dziecko ale emocje były takie duże ze narzeczonemu wręczyłam test kiedy siedział na toalecie masakra
reklama
Podziel się: