reklama
czyli będziesz badała w dobotę teraz tak?Zrobiłam dzis betę -93, byle się podwoiła za dwa dni
Hej, dziewczyny ja ostatni okres 25.02 wg aplikacji termin na 4 grudnia ☺z objawów to tylko szybsze męczenie, bolące piersi i mały apetyt. Test zrobiłam we wtorek a w środę byłam u lekarza, było widać pęcherzyk umiejscowiony w macicy. Teraz wizyta dopiero 22.04 i będziemy Oglądać czy serduszko bije.
Ewelina @
Fanka BB :)
gratulacje i witamy w naszym coraZ licznym gronie na to wychodzi ze jak zaczniemy chodzić po lekarzach wizytować to będzie w jednym tygHej, dziewczyny ja ostatni okres 25.02 wg aplikacji termin na 4 grudnia ☺z objawów to tylko szybsze męczenie, bolące piersi i mały apetyt. Test zrobiłam we wtorek a w środę byłam u lekarza, było widać pęcherzyk umiejscowiony w macicy. Teraz wizyta dopiero 22.04 i będziemy Oglądać czy serduszko bije.
Stelle
Fanka BB :)
Dziewczyny podczytuje Was trochę
bo to pierwszy nasz cykl starań od poronienia i jak się uda to będę mieć termin na końcówkę grudnia dzisiaj albo jutro owu, mąż w delegacji ale przyjechał wczoraj i były wieczorem przytulanki. Jutro jeszcze też spróbujemy zaraz jak wróci
bo to pierwszy nasz cykl starań od poronienia i jak się uda to będę mieć termin na końcówkę grudnia dzisiaj albo jutro owu, mąż w delegacji ale przyjechał wczoraj i były wieczorem przytulanki. Jutro jeszcze też spróbujemy zaraz jak wróci
Załatw sobie zaświadczenie od ginekologa. Z takim świstkiem muszą Cię przyjąć w przeciągu tygodnia (chyba to był tydzień max ). Wykłócaj się w rejestracji. Z tarczycą nie ma żartów, lepiej żeby lekarz szybko dobrał odpowiednią dawkęDziewczyny byłam dziś u gina zrobił USG widać już pęcherzyk niestety wyniki tarczycy złe i dostałam mocniejsze leki a terminy do endokrynologa odległe...
Gratulacje!Dziewczyny to i ja dzisiaj test pozytywny to nie prima aprilis
A na kiedy masz termin porodu?Dziewczyny byłam dziś u gina zrobił USG widać już pęcherzyk niestety wyniki tarczycy złe i dostałam mocniejsze leki a terminy do endokrynologa odległe...
Witam Was dziewczyny wieczorowa pora ! Ja za to mam całkiem inne objawy niż w pierwszej ciąży, cycki zero, średni apetyt , ciągną jajniki i mam wrażenie ze mam większy brzuch ;D do lekarza umówiłam się na 6 kwietnia (tak wcześnie ze względu na jedna ciąże pozamaciczna ) ale jestem dobrej myśli- trzymajcie za mnie kciuki!
Tak właśnie dostałam dziś od ginekologa skierowanie w trybie pilnym jednak lekarz nie przyjmuje do 16 kwietnia bo jest na urlopie a innych nie ma w naszym mieście... Jakas paranoja. Mam nadzieję że do 16 kwietnia te mocniejsze leki wystarczaDziewczyny podczytuje Was trochę
Załatw sobie zaświadczenie od ginekologa. Z takim świstkiem muszą Cię przyjąć w przeciągu tygodnia (chyba to był tydzień max ). Wykłócaj się w rejestracji. Z tarczycą nie ma żartów, lepiej żeby lekarz szybko dobrał odpowiednią dawkę
reklama
Termin na 5 grudniaA na kiedy masz termin porodu?
Podziel się: