reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2021

reklama
Hej, dziewczyny ja ostatni okres 25.02 wg aplikacji termin na 4 grudnia ☺z objawów to tylko szybsze męczenie, bolące piersi i mały apetyt. Test zrobiłam we wtorek a w środę byłam u lekarza, było widać pęcherzyk umiejscowiony w macicy. Teraz wizyta dopiero 22.04 i będziemy Oglądać czy serduszko bije.

Hej, dziewczyny ja ostatni okres 25.02 wg aplikacji termin na 4 grudnia ☺z objawów to tylko szybsze męczenie, bolące piersi i mały apetyt. Test zrobiłam we wtorek a w środę byłam u lekarza, było widać pęcherzyk umiejscowiony w macicy. Teraz wizyta dopiero 22.04 i będziemy Oglądać czy serduszko bije.
gratulacje i witamy w naszym coraZ licznym gronie ☺️ na to wychodzi ze jak zaczniemy chodzić po lekarzach wizytować to będzie w jednym tyg 😉

Dziewczyny podczytuje Was trochę
bo to pierwszy nasz cykl starań od poronienia i jak się uda to będę mieć termin na końcówkę grudnia 🥺 dzisiaj albo jutro owu, mąż w delegacji ale przyjechał wczoraj i były wieczorem przytulanki. Jutro jeszcze też spróbujemy zaraz jak wróci 🤭
Dziewczyny byłam dziś u gina zrobił USG widać już pęcherzyk :) niestety wyniki tarczycy złe i dostałam mocniejsze leki a terminy do endokrynologa odległe...
Załatw sobie zaświadczenie od ginekologa. Z takim świstkiem muszą Cię przyjąć w przeciągu tygodnia (chyba to był tydzień max 🤔). Wykłócaj się w rejestracji. Z tarczycą nie ma żartów, lepiej żeby lekarz szybko dobrał odpowiednią dawkę

Witam Was dziewczyny wieczorowa pora ! Ja za to mam całkiem inne objawy niż w pierwszej ciąży, cycki zero, średni apetyt , ciągną jajniki i mam wrażenie ze mam większy brzuch ;D do lekarza umówiłam się na 6 kwietnia (tak wcześnie ze względu na jedna ciąże pozamaciczna ) ale jestem dobrej myśli- trzymajcie za mnie kciuki!

Dziewczyny podczytuje Was trochę
bo to pierwszy nasz cykl starań od poronienia i jak się uda to będę mieć termin na końcówkę grudnia 🥺 dzisiaj albo jutro owu, mąż w delegacji ale przyjechał wczoraj i były wieczorem przytulanki. Jutro jeszcze też spróbujemy zaraz jak wróci 🤭
Załatw sobie zaświadczenie od ginekologa. Z takim świstkiem muszą Cię przyjąć w przeciągu tygodnia (chyba to był tydzień max 🤔). Wykłócaj się w rejestracji. Z tarczycą nie ma żartów, lepiej żeby lekarz szybko dobrał odpowiednią dawkę
Tak właśnie dostałam dziś od ginekologa skierowanie w trybie pilnym jednak lekarz nie przyjmuje do 16 kwietnia bo jest na urlopie a innych nie ma w naszym mieście... Jakas paranoja. Mam nadzieję że do 16 kwietnia te mocniejsze leki wystarcza :(

reklama
Do góry