Tez mnie troszkę boli, raczej pobolewa...Dziewczyny u mnie 2dn od pozytywnego testu i boli podbrzusze jak na okres trochę, tez tak macie?
reklama
Ewelina @
Fanka BB :)
on już tak będzie o sobie dawał znać do końca trochę mocniej trochę nie jutro się do lekarza zapisze oby tylko było bez przygódTez mnie troszkę boli, raczej pobolewa...
Jak tak mówisz to trochę się uspokoiłamBędzie dobrze ☺ w sumie to człowiek wie że trzeba być spokojnym i się nie martwić, ale ja jakoś taka zestresowana jestem...on już tak będzie o sobie dawał znać do końca trochę mocniej trochę nie jutro się do lekarza zapisze oby tylko było bez przygód
Ewelina @
Dziewczyny byłam dziś u gina zrobił USG widać już pęcherzyk niestety wyniki tarczycy złe i dostałam mocniejsze leki a terminy do endokrynologa odległe...
Dobrze ze chociaż wiesz na czym stoisz tez się trochę martwię na zapas wynikami co znajda a prytanie iść ? U nas na Pomorzu nie ma z tym problemu
Ja u endokrynologa byłam przed ciąża prywatnie (na Śląsku), mając wyniki krwi, wizytę miałam w ten sam dzień, co prawda z USG 170 zł...Dziewczyny byłam dziś u gina zrobił USG widać już pęcherzyk niestety wyniki tarczycy złe i dostałam mocniejsze leki a terminy do endokrynologa odległe...
Właśnie prywatnie mam wizytę na za miesiąc a na NFZ każą czekać mimo że mam pilne skierowanie od ginekologa.... Masakra :/Dobrze ze chociaż wiesz na czym stoisz tez się trochę martwię na zapas wynikami co znajda a prytanie iść ? U nas na Pomorzu nie ma z tym problemu
Zazdroszczę u nas na Podkarpaciu o dobrego Endo bardzo ciężko na całe miasto jest tylko jeden i terminy nawet prywatnie ok. Miesiąc czekaniaJa u endokrynologa byłam przed ciąża prywatnie (na Śląsku), mając wyniki krwi, wizytę miałam w ten sam dzień, co prawda z USG 170 zł...
reklama
wierzewmarzenia5
Zrobiłam dzis betę -93, byle się podwoiła za dwa dni
Podziel się: