To tak idealnie nie ma co za wcześnie iść też jestem na Duphaston i też w pierwszym cyklu z nim się udało dobrze się po nim czujesz???ja właśnie licząc od dnia miesiączki 26.02 jest 5 tydzień myślę ze po świętach pójdę to tez tak jakoś będzie 6-7 tydzień
reklama
Gosiara
Zaciekawiona BB
Tak wszystko w porządku nic mi nie dolegaTo tak idealnie nie ma co za wcześnie iść też jestem na Duphaston i też w pierwszym cyklu z nim się udało dobrze się po nim czujesz???
BalbinaKwiat
Fanka BB :)
Hej, jakoś 3 dni temu wyszedł mi pozytywny, co prawda bladzioch, ale przy pierwszym dziecku miałam tak samo. Najlepsze jest to że nie zapisałam ostatnio daty początku cyklu orientacyjnie coś koło 26 do lekarza wybieram się tak za tydzień, dwa. Mam w domu rocznika więc na razie przez te święta i ogólnie sytuację epi jakoś nie spieszy mi się.
Wszystkim na forum gratuluję chociaż sama na razie oswajam się z tą informacją
Ewelina @
chyba tutaj jak każdy chce się oswoić GratulacjeHej, jakoś 3 dni temu wyszedł mi pozytywny, co prawda bladzioch, ale przy pierwszym dziecku miałam tak samo. Najlepsze jest to że nie zapisałam ostatnio daty początku cyklu orientacyjnie coś koło 26 do lekarza wybieram się tak za tydzień, dwa. Mam w domu rocznika więc na razie przez te święta i ogólnie sytuację epi jakoś nie spieszy mi się.
Ja to dziś chodzę taka otumaniona ludzie do mnie mówią a ja nie wiem co
wierzewmarzenia5
Dziewczyny u mnie 2dn od pozytywnego testu i boli podbrzusze jak na okres trochę, tez tak macie?
Es.jot
Tak mnie tak jajniki ciągną, tak coś jakby boli nie boliDziewczyny u mnie 2dn od pozytywnego testu i boli podbrzusze jak na okres trochę, tez tak macie?
reklama
Ewelina @
tak to normalne tak ma być gdy będzie bardzo bolał brzuch na dole i do tego plecy mocno z tylu to raczej jest niepokojące u mnie codziennie coś innego , dziś tylko jestem nie towarzystwa bo i już nie mam takiego apetytu ale cycki zaczynaja dawać o sobie znaćDziewczyny u mnie 2dn od pozytywnego testu i boli podbrzusze jak na okres trochę, tez tak macie?
Podziel się: