reklama
Nelja
Fanka BB :)
Ja oprócz tego, ze jestem śpiąca i od kilku dni bolą mnie piersi ( choć przed okresem często bolały bardziej ) to nic mi nie jest . Szczerze mówiąc ja bym chciała mieć bardziej widoczne objawy , bo po 3 poronieniach i 1 biochemie , to się stresuje . A z drugiej strony, w 2 udanych ciążach , tez nie wiele mi było - chyba jestem jakaś nieczuła
Dariuszka90
Ja w pierwszej ciąży nie miałam w ogóle objawów, więc liczę na to, że jestem po prostu ciążowo bezobjawowa mnie teraz też lekko piersi bolą ale bywało gorzej przed okresem. Czasami jak za dużo chodzę to mam skurcze w podbrzuszu ale bez plamieniaJa oprócz tego, ze jestem śpiąca i od kilku dni bolą mnie piersi ( choć przed okresem często bolały bardziej ) to nic mi nie jest . Szczerze mówiąc ja bym chciała mieć bardziej widoczne objawy , bo po 3 poronieniach i 1 biochemie , to się stresuje . A z drugiej strony, w 2 udanych ciążach , tez nie wiele mi było - chyba jestem jakaś nieczuła
Dariuszka90
Raczej poczekać.Dziewczyny, a braliście kiedyś w ciąży magnez??? Witaminy dla kobiet w ciąży go nie mają i tak się zastanawiam, czy mogę brać czy poczekac do wizyty lekarza???
Es.jot
Hej dziewczyny ostatnia 02.03. Testowałam 28.02 bo mam cykle 26 dniowe. Ujrzałam dwie wymarzone kreski jestem po dwóch poronieniach. W poniedziałek poleciałam na betę i była 528. Jestem na duhpastonie i polocard wg zaleceń lekarza. Wizyta 13 kwietnia! Aplikacja pokazuje 7 grudnia
Modlę się i wierzę, że wszystko będzie dobrze z objawów to tak troszeczkę nabrzmiałe i bolące piersi i wielka ochota na czarne oliwki hahaha mogłabym zjeść cały słoik naraz
Modlę się i wierzę, że wszystko będzie dobrze z objawów to tak troszeczkę nabrzmiałe i bolące piersi i wielka ochota na czarne oliwki hahaha mogłabym zjeść cały słoik naraz
Es.jot
Testowałam 28.03**Hej dziewczyny ostatnia 02.03. Testowałam 28.02 bo mam cykle 26 dniowe. Ujrzałam dwie wymarzone kreski jestem po dwóch poronieniach. W poniedziałek poleciałam na betę i była 528. Jestem na duhpastonie i polocard wg zaleceń lekarza. Wizyta 13 kwietnia! Aplikacja pokazuje 7 grudnia
wierzewmarzenia5
reklama
wierzewmarzenia5
Hej zrobiłam dziś test ciążowy i wyszedł pozytywny okres był ost 28 luty... to moja 7 ciąża ... 3 zdrowe trzy poronienia oby tym razem było lepiej .. mam 35 jeszcze lat
Ewelina masz jakieś zalecenia po poronieniu?Hej zrobiłam dziś test ciążowy i wyszedł pozytywny okres był ost 28 luty... to moja 7 ciąża ... 3 zdrowe trzy poronienia oby tym razem było lepiej .. mam 35 jeszcze lat
Podziel się: