Ja tak samo nudności i wilczy głód zjadłam dziś dwie pizze i dalej malogratulacje wiem jak to jest wyczekiwać dzidzi
U mnie nie jest problem aby zajść w ciąże tylko ja utrzymać a dziś to już miałam lekkie nudności no i trochę taka głodna chodzę ssie mnie w brzuchu
reklama
a ja jeszcze nie mam nudności, i oczywiście myslę kiedy przyjdą..Ja tak samo nudności i wilczy głód zjadłam dziś dwie pizze i dalej malo
Ewelina @
Fanka BB :)
oj obyś się nie doczekałaa ja jeszcze nie mam nudności, i oczywiście myslę kiedy przyjdą..
4Biedronka
Gratulacje kochana pozdrawia kwietnióweczka 2021Hej zrobiłam dziś test ciążowy i wyszedł pozytywny okres był ost 28 luty... to moja 7 ciąża ... 3 zdrowe trzy poronienia oby tym razem było lepiej .. mam 35 jeszcze lat
Ewelina @
pare godzin temu byłam na waszym forum wy już prawie rozpakowane mi się znowu trafiło może do 3 razy sztukaGratulacje kochana pozdrawia kwietnióweczka 2021
4Biedronka
O tak dużo z nas rozpakowanych choć ja na zamkniętym wątku jestem, a jutro mój mały synek będzie donoszony trzymamy za Ciebie kciuki, aby tym razem się udałopare godzin temu byłam na waszym forum wy już prawie rozpakowane mi się znowu trafiło może do 3 razy sztuka
Kasiix
Aktywna w BB
Trochę mam ale to nie jest moja poerwsza ciąża, niestety w grudniu miałam puste jajo , wiec jak tylko dostałam zielone światło to zabraliśmy do robotyTo jeszcze masz trochę czasu, żeby się przygotować.
Ja o tym, że chce być w ciąży zdecydowałam w styczniu. Od tego czasu biore miositogyn . Przy tej owulacji przed stosunkiem zaaplikowałam Kinder wunsch (nazwa mnie dalej rozśmiesza) no i korzystałam z pomocy ginekologa, który mi wszystko pięknie wyliczył.. owu miałam 13 marca. Najważniejsze, że mogę być w ciąży.. Kolejne tygodnie i miesiące pokażą czy dotrwam z Wami do grudnia
To pracujcie, pracujcieTrochę mam ale to nie jest moja poerwsza ciąża, niestety w grudniu miałam puste jajo , wiec jak tylko dostałam zielone światło to zabraliśmy do roboty
Będę o Tobie myślała 10 kwietnia, żeby tam wszystko pękło tak, jak trzeba
reklama
Podziel się: