reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2021

Cześć matki 🤍
Ja wstępnie termin z apki mam na 2 grudnia. Chyba będę najstarsza mamusia w tej grupie 😳
To moja pierwsza, świadoma i upragniona ciąża.
Test, który był pozytywny zrobiłam w sobotę, 27 marca.
Poprzedni aptekarski z krwi firmy babycheck-1 robiłam 5 dni wcześniej (15.03), bo progesteron wyszedł mi 16.. ale test jeszcze wtedy był negatywny.
Gratuluję Wam kobietki pozytywnych testów. Mam nadzieję, że nasze ciąże rozwijają się prawidłowo i będziemy razem w temacie grudniowych mamusiek... Wspierając się podczas nudności 🤢 😂😂

reklama
Cześć matki 🤍
Ja wstępnie termin z apki mam na 2 grudnia. Chyba będę najstarsza mamusia w tej grupie 😳
To moja pierwsza, świadoma i upragniona ciąża.
Test, który był pozytywny zrobiłam w sobotę, 27 marca.
Poprzedni aptekarski z krwi firmy babycheck-1 robiłam 5 dni wcześniej (15.03), bo progesteron wyszedł mi 16.. ale test jeszcze wtedy był negatywny.
Gratuluję Wam kobietki pozytywnych testów. Mam nadzieję, że nasze ciąże rozwijają się prawidłowo i będziemy razem w temacie grudniowych mamusiek... Wspierając się podczas nudności 🤢 😂😂
gratulacje 🥰🥰 wiem jak to jest wyczekiwać dzidzi 😉
U mnie nie jest problem aby zajść w ciąże tylko ja utrzymać 😉 a dziś to już miałam lekkie nudności no i trochę taka głodna chodzę ssie mnie w brzuchu 😅😂

cześć dziewczyny , gratulacje :) trochę zazdroszczę Wam, ze już wiecie , ja jestem na początku tej drogi i muszę uzbroić się w cierpliwość do 10.04, czas będzie się dłużyć 🤦🏽‍♀️

Ja miałam tutaj być, już wczoraj szukałam grudniowej grupy, ciebie na facelle przez 3 dni, od 4 dni różowy śluz @ brak dziś 33dc na 31max 36. Flo wyznaczył na 1.04 ale dziś byłam na becie i jest poniżej normy :(

reklama
Będzie testowanie 😂
To jeszcze masz trochę czasu, żeby się przygotować.
Ja o tym, że chce być w ciąży zdecydowałam w styczniu. Od tego czasu biore miositogyn . Przy tej owulacji przed stosunkiem zaaplikowałam Kinder wunsch (nazwa mnie dalej rozśmiesza) no i korzystałam z pomocy ginekologa, który mi wszystko pięknie wyliczył.. owu miałam 13 marca. Najważniejsze, że mogę być w ciąży.. Kolejne tygodnie i miesiące pokażą czy dotrwam z Wami do grudnia

Do góry