reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2021

Ale czuje, ze u Ciebie szybciej się coś zacznie samo 😊 Już Ci się skurcze na ktg piszą. A właśnie, co mówiła o tym?
Mówiła że szyjka nie wygląda jakby poród się zbliżał ;) o skurczach nic nie mówiła tylko żeby jeździć na ktg.
Mój synek od początku był duży :) ja myślę nawet że on jest starszy niż wynika to z OM bo nie wiem kiedy mogła być owulacja. Mniej więcej tylko.
Gdyby nie cholerna cukrzyca ciążowa to bym po terminie mogła sobie chodzić te 10 dni (czyli do 10 stycznia) a tak to trzeba się szybciej polozyc 😶
Czy tylko mój pierworodny tak naciska główka w kanał rodny, ze rozpiera mnie ból od krocza az po odbyt? 😣
Tak mnie też już odbyt trochę boli, coś na pewno naciska mocno bo ból jest okropny, aż taki paraliżujący.
To będziemy obie w święta leżeć 🙈

reklama
No proszę. Nic te dzieci same nie chcą wychodzić 😉 za dobrze mamy w tych brzuszkach. Mam nadzieję że samo Ci się zacznie i oszczędza Ci tego wywoływania
Może pocwicze na piłce czy coś ;) też bym wolała uniknąć tego balonika i podania oxy :( ale pocieszające jest to że mniej więcej wiem kiedy się urodzi 😂 i moja gin będzie wtedy więc to dla mnie duże wsparcie

Może pocwicze na piłce czy coś ;) też bym wolała uniknąć tego balonika i podania oxy :( ale pocieszające jest to że mniej więcej wiem kiedy się urodzi 😂 i moja gin będzie wtedy więc to dla mnie duże wsparcie
Ja się muszę właśnie mojego spytać jak dyżuruje w święta co tez się wbije w jego dyżur, może nie będzie mnie męczył jak nasze biedne koleżanki pare dni pod rząd podaniem oxy 🙁
Mój mały od początku był większy o przynajmniej tydzień i nagle w 8 miesiącu wyszło, ze jest mniejszy o tydzień. Nic z tego nie rozumiem, ale co tam…
Ja tez zacznę się gibać na piłce, rozkręcimy biodra co może będzie miednica mniej bolała

Myślę że jak najbardziej ćwiczenia mogą pomóc. Myślę że możesz do pomocy zaangażować męża na nocne ćwiczenia 😊😎

Gdyby nie cholerna cukrzyca ciążowa to bym po terminie mogła sobie chodzić te 10 dni (czyli do 10 stycznia) a tak to trzeba się szybciej polozyc 😶
Czy tylko mój pierworodny tak naciska główka w kanał rodny, ze rozpiera mnie ból od krocza az po odbyt? 😣
Ja dziś taki ból poczułam głównie odbiło się to na pęcherzu. Akurat miałam w ręce miskę z pranie i prawie mi wypadła taki dziwne uczucie.
Nie wiem jak to dokładnie opisać ale też macie takie rozpulchnione krocze, waginę?

@Sylwia92 ohohooo, widzę, ze ktoś o seksie myśli 😁 zazdroszczę, mnie tak tam wszystko rozpiera, ze to ostatnia rzecz o jakiej myśle
Hehe no ja bym tak w głowie nawet miała ochotę ale ruszać mi się nie chce 😂😂
Mój mąż cały czas liczy na to że mały się urodzi w styczniu i już powiedział że na seks mogę liczyć od 01.01 nie wcześniej 😂😂

Ja dziś taki ból poczułam głównie odbiło się to na pęcherzu. Akurat miałam w ręce miskę z pranie i prawie mi wypadła taki dziwne uczucie.
Nie wiem jak to dokładnie opisać ale też macie takie rozpulchnione krocze, waginę?
Jop, mamy, mamy niestety.
Co do pęcherza to tak jak u mnie - główką napierają i to tez boli 🙄 rozpierające uczucie

Jop, mamy, mamy niestety.
Co do pęcherza to tak jak u mnie - główką napierają i to tez boli 🙄 rozpierające uczucie
Dziewczyny, u mnie mala leży na odwrót i serio, chyba lepsze to rozpieranie niż kopniaki z nienacka w pęcherz i nerwy kulszowe! To jest dopiero paraliż! Czasami mam wrażenie że mnie kopię po pośladkach od wewnątrz 😆

reklama
Do góry