Nie mam pojęcia. A może zadzwoń i zapytaj to chyba Ci najlepiej powiedzą? Też bym wolała z domu to załatwićHej, ja dziś dostałam skierowanie na cięcie cesarskie. Mała ułożona jest nadal miednicowo. W przyszłym tygodniu Mam się zarejestrować w swoim szpitalu. Myślicie że można to zrobić telefonicznie, czy muszę się tam jednak pojawić? Wolałabym nie kontaktować się szybciej z zarazkami szpitalnymi
reklama
Tak zrobięNie mam pojęcia. A może zadzwoń i zapytaj to chyba Ci najlepiej powiedzą? Też bym wolała z domu to załatwić
Sylwestrowa
Fanka BB :)
A to maja zadzwonić z położnictwa, tak? Jak miejsce będzie dla Ciebie czy jak?Ja tak samo, rzeczy dla malej na tip top i tyle. Nie wylizalam calego domu z kazdego paproszka kurzu. Nie czulam takiej potrzeby i nie czuje sie rowniez gorzej z tego powodu noc ciezka, odsypialam w dzien. Ze szpitala poki co nikt nie dzwonil, wiec czekam...
Sylwestrowa
A gdzieeeee tam Ja tez mam lenia, ale to przez to, ze leżę az stuknie ten 37tc. - czyli do jutra.Miała już któraś z was syndrom wicia gniazda? Bo u mnie póki co nic takiego nie przychodzi. Wręcz przeciwnie nic mi się nie chce robić
Dni lecą nie wiadomo kiedy…człowiek mało co się rusza i robi a godzina pędzi za godziną
A no to super że się udało do 37t utrzymać. Ciąża donoszona!A gdzieeeee tam Ja tez mam lenia, ale to przez to, ze leżę az stuknie ten 37tc. - czyli do jutra.
Dni lecą nie wiadomo kiedy…człowiek mało co się rusza i robi a godzina pędzi za godziną
Ja jutro mam wizytę u lekarza (mam 37t4d) może mi powie czy tam coś idzie w kierunku porodu czy młody uznał, że w tym roku nie ma ochoty wychodzić
Bakuś
Zaangażowana w BB
Jak sie nagle patologia zapelni pacjentkami nieplanowymi to musza mnie przeniesc na nastepny dzien. Termin mialam wyznaczony na dzis, ale z zastrzezeniem, ze moze ulec zmianie. I tak chyba bedzie :/A to maja zadzwonić z położnictwa, tak? Jak miejsce będzie dla Ciebie czy jak?
Sylwestrowa
To chyba to najgorsze to czekanieJak sie nagle patologia zapelni pacjentkami nieplanowymi to musza mnie przeniesc na nastepny dzien. Termin mialam wyznaczony na dzis, ale z zastrzezeniem, ze moze ulec zmianie. I tak chyba bedzie :/
KatJak
A gdzie tam ja leżę i nic nie robię. Dziś byłam załatwić sprawę na mieście i to by było na tyle mojej aktywności. Patrzę niby co by można było zrobić, przemeblować ale na tym się kończyMiała już któraś z was syndrom wicia gniazda? Bo u mnie póki co nic takiego nie przychodzi. Wręcz przeciwnie nic mi się nie chce robić
Myślę że można zadzwonić. Teraz dużo spraw telefonicznie można załatwićHej, ja dziś dostałam skierowanie na cięcie cesarskie. Mała ułożona jest nadal miednicowo. W przyszłym tygodniu Mam się zarejestrować w swoim szpitalu. Myślicie że można to zrobić telefonicznie, czy muszę się tam jednak pojawić? Wolałabym nie kontaktować się szybciej z zarazkami szpitalnymi
Klaudiaa123
Zaangażowana w BB
Dzisiaj u mnie dokładnie 39 tygodni mija Dowiedziałam się na wizycie dzisiaj, że mały jest odwrócony główka w dół ufff. Szyjka zgładzona i rozwarcie na 4 cm. Dostałam też skierowanie do szpitala na wywołanie, bo synek ma już 4000 g. Niezbyt podoba mi się ten pomysł z wywoływaniem sztuczną oksytocyna, więc mam zamiar odczekać do terminu jeszcze tydzień. Mam jednak nadzieję, że samo się zacznie
reklama
KatJak
O to też spory chłopak mój pewnie też dobije do 4 . Ale fakt to wywoływanie to słaby pomysł. Mi moja gin też mówiła że jak będzie miał powyżej 4000 to będziemy wywoływać ale u mnie dopiero 37 TCDzisiaj u mnie dokładnie 39 tygodni mija Dowiedziałam się na wizycie dzisiaj, że mały jest odwrócony główka w dół ufff. Szyjka zgładzona i rozwarcie na 4 cm. Dostałam też skierowanie do szpitala na wywołanie, bo synek ma już 4000 g. Niezbyt podoba mi się ten pomysł z wywoływaniem sztuczną oksytocyna, więc mam zamiar odczekać do terminu jeszcze tydzień. Mam jednak nadzieję, że samo się zacznie
Jak już takie rozwarcie to może zacznie się samo czego bardzo życzę
Podziel się: