Nie mam pojęcia. A może zadzwoń i zapytaj to chyba Ci najlepiej powiedzą? Też bym wolała z domu to załatwićHej, ja dziś dostałam skierowanie na cięcie cesarskie. Mała ułożona jest nadal miednicowo. W przyszłym tygodniu Mam się zarejestrować w swoim szpitalu. Myślicie że można to zrobić telefonicznie, czy muszę się tam jednak pojawić? Wolałabym nie kontaktować się szybciej z zarazkami szpitalnymi![]()
reklama
Tak zrobięNie mam pojęcia. A może zadzwoń i zapytaj to chyba Ci najlepiej powiedzą? Też bym wolała z domu to załatwić

Sylwestrowa
Fanka BB :)
A to maja zadzwonić z położnictwa, tak? Jak miejsce będzie dla Ciebie czy jak?Ja tak samo, rzeczy dla malej na tip top i tyle. Nie wylizalam calego domu z kazdego paproszka kurzu. Nie czulam takiej potrzeby i nie czuje sie rowniez gorzej z tego powodunoc ciezka, odsypialam w dzien. Ze szpitala poki co nikt nie dzwonil, wiec czekam...

Sylwestrowa
A gdzieeeee tamMiała już któraś z was syndrom wicia gniazda? Bo u mnie póki co nic takiego nie przychodzi. Wręcz przeciwnie nic mi się nie chce robić![]()

Dni lecą nie wiadomo kiedy…człowiek mało co się rusza i robi a godzina pędzi za godziną
A no to super że się udało do 37t utrzymać. Ciąża donoszona!A gdzieeeee tamJa tez mam lenia, ale to przez to, ze leżę az stuknie ten 37tc. - czyli do jutra.
Dni lecą nie wiadomo kiedy…człowiek mało co się rusza i robi a godzina pędzi za godziną
Ja jutro mam wizytę u lekarza (mam 37t4d) może mi powie czy tam coś idzie w kierunku porodu czy młody uznał, że w tym roku nie ma ochoty wychodzić

Bakuś
Zaangażowana w BB
Jak sie nagle patologia zapelni pacjentkami nieplanowymi to musza mnie przeniesc na nastepny dzien. Termin mialam wyznaczony na dzis, ale z zastrzezeniem, ze moze ulec zmianie. I tak chyba bedzie :/A to maja zadzwonić z położnictwa, tak? Jak miejsce będzie dla Ciebie czy jak?![]()
Sylwestrowa
To chyba to najgorsze to czekanieJak sie nagle patologia zapelni pacjentkami nieplanowymi to musza mnie przeniesc na nastepny dzien. Termin mialam wyznaczony na dzis, ale z zastrzezeniem, ze moze ulec zmianie. I tak chyba bedzie :/

KatJak
A gdzie tamMiała już któraś z was syndrom wicia gniazda? Bo u mnie póki co nic takiego nie przychodzi. Wręcz przeciwnie nic mi się nie chce robić![]()

Myślę że można zadzwonić. Teraz dużo spraw telefonicznie można załatwićHej, ja dziś dostałam skierowanie na cięcie cesarskie. Mała ułożona jest nadal miednicowo. W przyszłym tygodniu Mam się zarejestrować w swoim szpitalu. Myślicie że można to zrobić telefonicznie, czy muszę się tam jednak pojawić? Wolałabym nie kontaktować się szybciej z zarazkami szpitalnymi![]()
Klaudiaa123
Zaangażowana w BB
Dzisiaj u mnie dokładnie 39 tygodni mija
Dowiedziałam się na wizycie dzisiaj, że mały jest odwrócony główka w dół ufff. Szyjka zgładzona i rozwarcie na 4 cm. Dostałam też skierowanie do szpitala na wywołanie, bo synek ma już 4000 g. Niezbyt podoba mi się ten pomysł z wywoływaniem sztuczną oksytocyna, więc mam zamiar odczekać do terminu jeszcze tydzień. Mam jednak nadzieję, że samo się zacznie 

reklama
KatJak
O to też spory chłopakDzisiaj u mnie dokładnie 39 tygodni mijaDowiedziałam się na wizycie dzisiaj, że mały jest odwrócony główka w dół ufff. Szyjka zgładzona i rozwarcie na 4 cm. Dostałam też skierowanie do szpitala na wywołanie, bo synek ma już 4000 g. Niezbyt podoba mi się ten pomysł z wywoływaniem sztuczną oksytocyna, więc mam zamiar odczekać do terminu jeszcze tydzień. Mam jednak nadzieję, że samo się zacznie
![]()
Jak już takie rozwarcie to może zacznie się samo czego bardzo życzę

Podziel się: