reklama
Sylwestrowa
Fanka BB :)
Trzymamy, trzymamy kciuki Daj znać z radosna nowina. Jednocześnie Ci zazdroszczę i współczuje, sama po sobie widzisz jaka to burza emocji Trzymaj się!Ciezko opisac uczucie ktore mi towarzyszy. Troche stres, troche ulga, troche strach, radosc, ciekawosc, ekscytacja. Duzo roznych skrajnych emocji myslalam, ze to bedzie wrecz paraliz ze strachu ale nie jest az tak zle. Normalnie jem, mialam drzemke w dzien. Moze noc bedzie gorsza... trzymajcie kciuki! bo ja tu mam taki plan, ze maly gałgan sie pojawi w piatek, w poniedzialek idziemy do domu nie wiem jeszcze co na to moje dziecko ktore postanowilo zamknac do siebie drzwi bo bylo rozwarcie i sie zmylo
Oby poszło gładko i bez bólowo! Super że masz takie podejście to napewno pomoże! Życzę Ci przespanej nocy co byś miała dużo siły na jutrzejsze wyzwanie czekamy na infoCiezko opisac uczucie ktore mi towarzyszy. Troche stres, troche ulga, troche strach, radosc, ciekawosc, ekscytacja. Duzo roznych skrajnych emocji myslalam, ze to bedzie wrecz paraliz ze strachu ale nie jest az tak zle. Normalnie jem, mialam drzemke w dzien. Moze noc bedzie gorsza... trzymajcie kciuki! bo ja tu mam taki plan, ze maly gałgan sie pojawi w piatek, w poniedzialek idziemy do domu nie wiem jeszcze co na to moje dziecko ktore postanowilo zamknac do siebie drzwi bo bylo rozwarcie i sie zmylo
Bakuś
Zaangażowana w BB
Ja czekalam, czekalam, czekalam. Termin porodu mi za dwa dni wypada ja dalej czekam i chyba sie nie doczekamMiała już któraś z was syndrom wicia gniazda? Bo u mnie póki co nic takiego nie przychodzi. Wręcz przeciwnie nic mi się nie chce robić
No coś to jakaś ściemaJa czekalam, czekalam, czekalam. Termin porodu mi za dwa dni wypada ja dalej czekam i chyba sie nie doczekam
Ja też czekam na ten przypływ Energi! Oczywiście mam poszykowane dla dzidziusia itp ale bez przesady. Zrywać paneli i malować ścian nie miałam ochoty
A jak noc? Przespana? Już w szpitalu jesteś?Ja czekalam, czekalam, czekalam. Termin porodu mi za dwa dni wypada ja dalej czekam i chyba sie nie doczekam
Bakuś
Zaangażowana w BB
Ja tak samo, rzeczy dla malej na tip top i tyle. Nie wylizalam calego domu z kazdego paproszka kurzu. Nie czulam takiej potrzeby i nie czuje sie rowniez gorzej z tego powodu noc ciezka, odsypialam w dzien. Ze szpitala poki co nikt nie dzwonil, wiec czekam...
Hej, ja dziś dostałam skierowanie na cięcie cesarskie. Mała ułożona jest nadal miednicowo. W przyszłym tygodniu Mam się zarejestrować w swoim szpitalu. Myślicie że można to zrobić telefonicznie, czy muszę się tam jednak pojawić? Wolałabym nie kontaktować się szybciej z zarazkami szpitalnymi
reklama
Dokładnie też nie mam sobie nic do zarzuceniaJa tak samo, rzeczy dla malej na tip top i tyle. Nie wylizalam calego domu z kazdego paproszka kurzu. Nie czulam takiej potrzeby i nie czuje sie rowniez gorzej z tego powodu noc ciezka, odsypialam w dzien. Ze szpitala poki co nikt nie dzwonil, wiec czekam...
To czekamy na info
Podziel się: