reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2021

reklama
Ciezko opisac uczucie ktore mi towarzyszy. Troche stres, troche ulga, troche strach, radosc, ciekawosc, ekscytacja. Duzo roznych skrajnych emocji 😀 myslalam, ze to bedzie wrecz paraliz ze strachu ale nie jest az tak zle. Normalnie jem, mialam drzemke w dzien. Moze noc bedzie gorsza... trzymajcie kciuki! 💖 bo ja tu mam taki plan, ze maly gałgan sie pojawi w piatek, w poniedzialek idziemy do domu 😆 nie wiem jeszcze co na to moje dziecko ktore postanowilo zamknac do siebie drzwi bo bylo rozwarcie i sie zmylo 🤣
Trzymamy, trzymamy kciuki 😁 Daj znać z radosna nowina. Jednocześnie Ci zazdroszczę i współczuje, sama po sobie widzisz jaka to burza emocji 😊 Trzymaj się!

Ciezko opisac uczucie ktore mi towarzyszy. Troche stres, troche ulga, troche strach, radosc, ciekawosc, ekscytacja. Duzo roznych skrajnych emocji 😀 myslalam, ze to bedzie wrecz paraliz ze strachu ale nie jest az tak zle. Normalnie jem, mialam drzemke w dzien. Moze noc bedzie gorsza... trzymajcie kciuki! 💖 bo ja tu mam taki plan, ze maly gałgan sie pojawi w piatek, w poniedzialek idziemy do domu 😆 nie wiem jeszcze co na to moje dziecko ktore postanowilo zamknac do siebie drzwi bo bylo rozwarcie i sie zmylo 🤣
Oby poszło gładko i bez bólowo! Super że masz takie podejście to napewno pomoże! Życzę Ci przespanej nocy co byś miała dużo siły na jutrzejsze wyzwanie ❤️ czekamy na info

Miała już któraś z was syndrom wicia gniazda? Bo u mnie póki co nic takiego nie przychodzi. Wręcz przeciwnie nic mi się nie chce robić 😅

Ja czekalam, czekalam, czekalam. Termin porodu mi za dwa dni wypada ja dalej czekam 🤣 i chyba sie nie doczekam
No coś to jakaś ściema 😂
Ja też czekam na ten przypływ Energi! Oczywiście mam poszykowane dla dzidziusia itp ale bez przesady. Zrywać paneli i malować ścian nie miałam ochoty 😅😂

Ja tak samo, rzeczy dla malej na tip top i tyle. Nie wylizalam calego domu z kazdego paproszka kurzu. Nie czulam takiej potrzeby i nie czuje sie rowniez gorzej z tego powodu 🤣 noc ciezka, odsypialam w dzien. Ze szpitala poki co nikt nie dzwonil, wiec czekam...

Hej, ja dziś dostałam skierowanie na cięcie cesarskie. Mała ułożona jest nadal miednicowo. W przyszłym tygodniu Mam się zarejestrować w swoim szpitalu. Myślicie że można to zrobić telefonicznie, czy muszę się tam jednak pojawić? Wolałabym nie kontaktować się szybciej z zarazkami szpitalnymi😱

reklama
Ja tak samo, rzeczy dla malej na tip top i tyle. Nie wylizalam calego domu z kazdego paproszka kurzu. Nie czulam takiej potrzeby i nie czuje sie rowniez gorzej z tego powodu 🤣 noc ciezka, odsypialam w dzien. Ze szpitala poki co nikt nie dzwonil, wiec czekam...
Dokładnie też nie mam sobie nic do zarzucenia 😅
To czekamy na info 😊

Do góry