reklama
Sylwestrowa
Fanka BB :)
Ja mam wizytę u gina w pnd i dam sobie rękę uciąć, ze tez koło 2,5 kilo już wazy Jak sobie porównuje inne maluchy w tym samym tc to jestem coraz bardziej przerażona porodemO rany no to nieźle
U mnie 33tc, mały waży 2400 termin z pierwszych prenatalnych to 26.12 jednak też co wizyta się skraca ponieważ synek duży.
A Twój maluszek ile waży ?
Sylwestrowa
Tez to właśnie zauważyłam W hipermarkecie kolejki jak przed świetami, do laboratorium ludzi az na cały korytarz, w mieście korki…Szaleństwo jakieśNie udało mi się dziś pójść na ktg ponieważ było tyle dziewczyn które czekały .... A mój mały dziś daje o sobie znać więc nie widziałam potrzeby żeby czekac.
Ale ludzi jest wszędzie zatrzęsienie jak w wigilię ....
Paradoksalna
to nie ma co, czujesz małego i wszystko ok, pojedziesz jak są uznasz, że coś chyba nie tak i trzeba sprawdzićNie udało mi się dziś pójść na ktg ponieważ było tyle dziewczyn które czekały .... A mój mały dziś daje o sobie znać więc nie widziałam potrzeby żeby czekac.
Ale ludzi jest wszędzie zatrzęsienie jak w wigilię ....
Ja to się cieszę, że mam frisco czy inne Auchan direct, tylko zaczyn się bać, kiedy będzie tak jak było na początku pandemii gdzie trzeba było czekać miesiąc na twin dostawy... Na razie jeszcze działa prężnie ale chyba powoli trzeba robić zapasy
Sylwestrowa
Ja się wciąż nadziwić nie mogę ( lekarz również, polozna, rodzina), ze wg usg wychodzi mały lorbas, przewidywana masa do porodu to ok 3700 a nie widać tego w moim małym, chudym ciele
Nie wiem gdzie on się mieści a jego waga rośnie i rośnie
KatJak
A to u mnie podobnie. Brzuch mam dość maly jak na synka wymiary. Teraz dopiero zaczął mi rosnąć tak szybciej. Ile masz kg już na plusie ? Ja już 12Ja się wciąż nadziwić nie mogę ( lekarz również, polozna, rodzina), ze wg usg wychodzi mały lorbas, przewidywana masa do porodu to ok 3700 a nie widać tego w moim małym, chudym ciele
reklama
Sylwestrowa
Mam tak samo z brzuchem, teraz na dniach wywalił, ale wciaz nie do uwierzenia, ze takie duże ciałko w sobie noszeA to u mnie podobnie. Brzuch mam dość maly jak na synka wymiary. Teraz dopiero zaczął mi rosnąć tak szybciej. Ile masz kg już na plusie ? Ja już 12
Hmm ja przez dietę cukrzycowa najpierw schudłam z 51 do 47 (! Dramat) a aktualnie ważymy 55 kg, wiec nie wiem od jakieś liczby liczyć przytycie
„Już 12”? Przecież to normalne jak nie małe przybranie w ciąży biorąc pod uwagę, ze my już tak powolutku zbliżamy się do mety Chciałabym tyle przytyc…ehh
Podziel się: