reklama
A cenowo tak jak usg prenatalne czy normalna cena wizyty ?Samo usg to ok 30 min. Lekarz dokładnie ogląda maluszka, wszystkie narządy wewnętrzne i zewnętrzne. U mnie bardzo długo badał serduszko. I dodatkowo usg dopochwowe z badaniem szyjki macicy i przy okazji spr główkę bo mała się obrócić nie chciała. Ok 12 zdj dostałam :-)
.Asha.
Fanka BB :)
Przepraszam ale właśnie widzisz o co nam chodziło w tym, że jest spokojniej gdy odeszły pewne osoby...Nie zatruwajcie juz forum innymi grupami. Bardzo proszę raz jeszcze. Uszanujcie nowe osoby.
.Asha.
Dziewczyny pisały jasno, że nie chcą tu tego tematu. Umiesz czytać czy tylko obrazac?Głupie bo obiecywaliście dziewczynom tutaj ze jak się będą udzielać to dołącza do naszej a potem wam odbiło i w każdym nowym szukaliście trola [emoji28][emoji23][emoji23] trochę to już podeszło pod paranoje !
.Asha.
Żałosne. Tak się cieszysz, że u nas nie jesteś, że aż musisz dostawać screeny z zamkniętej grupy. To jest normalne? Pokazujcie dalej dlaczego się cieszymy, że Was już nie ma u nas. Niech dziewczyny to zobaczą, zrozumieją i napewno chętnie będą tu z Wami tworzyły więź [emoji4]To weźcie ich do siebie … a nie Sory wy nie chcecie już nikogo … teraz czekacie aż inne tez sobie pójdą żeby się z nich pośmiać …. Mimo ze nie ma mnie na prupie to i tak każdy mi wysyła scriny [emoji6] szukajcie
A USG 3D robią przy tym czy tylko na życzenie? Bo parę razy słyszałam,ze po połowkowych dostawaly dziewczyny zdj 3D i zastanawia mnie jak to wygląda.Samo usg to ok 30 min. Lekarz dokładnie ogląda maluszka, wszystkie narządy wewnętrzne i zewnętrzne. U mnie bardzo długo badał serduszko. I dodatkowo usg dopochwowe z badaniem szyjki macicy i przy okazji spr główkę bo mała się obrócić nie chciała. Ok 12 zdj dostałam :-)
reklama
Podziel się: