Nie pamiętam, ale każde plamienie najlepiej skonsultować z lekarzem. Nigdy nie wiadomo a w razie co lepiej działać jak najszybciej. Moja kuzynka w ciąży parę razy plamiła ale nie wpłynęło to na ciążę,urodzila zdrowego chłopca wiec i u Ciebie może to być nic złego. Dla własnego spokoju spytaj lekarza Życzę by wszystko było dobrze❤A mówił ile może tego sie znaleźć na wkładce? Bo wczoraj to ok, a dziś mnie niepokoi i nie wiem czy to normalne
reklama
.Asha.
Fanka BB :)
Ojej to jakie Ty miałaś ciśnienie, że aż taka dawka dopegytu? [emoji33] Ja miałam nawet blisko 170/115 i biorę 3x1 czy może nie chciało się obniżać od mniejszej dawkiCo do ciśnienia to biore właśnie Kochana dopegyt 3x2 i isoptin 2x1 i jest wzorowe.
Dziewczyny, jestem dość szczupłą osobą aktualnie jestem 16+4tc, Parę dni temu poczułam wieczorem dziwne uczucie w brzuchu,jakby mi rybka przepłynęła,inaczej nie potrafię tego opisać. Dzisiaj wieczorem również to poczulam,parę razy Takie dziwne uczucie. Lub gdy odpoczywam,czuje czasem te uczucie lub słyszę"bulgotki" Myślicieli ze to może dzidziuś dawać o sobie znać? Czy to jelita lub cos innego? To moja pierwsza ciąża i sama nie wiem co o tym myśleć.
Wybaczcie za
Wybaczcie za nazewnictwo ale sama nie wiem jak to opisać!Dziewczyny, jestem dość szczupłą osobą aktualnie jestem 16+4tc, Parę dni temu poczułam wieczorem dziwne uczucie w brzuchu,jakby mi rybka przepłynęła,inaczej nie potrafię tego opisać. Dzisiaj wieczorem również to poczulam,parę razy Takie dziwne uczucie. Lub gdy odpoczywam,czuje czasem te uczucie lub słyszę"bulgotki" Myślicieli ze to może dzidziuś dawać o sobie znać? Czy to jelita lub cos innego? To moja pierwsza ciąża i sama nie wiem co o tym myśleć.
malwinka_s
Tak to już to u mnie też się pojawiło . Lekarz mi na wizycie tłumaczył że na początku tak się to odczuwa. Czasami też jak trzepotanie skrzydeł motylkaDziewczyny, jestem dość szczupłą osobą aktualnie jestem 16+4tc, Parę dni temu poczułam wieczorem dziwne uczucie w brzuchu,jakby mi rybka przepłynęła,inaczej nie potrafię tego opisać. Dzisiaj wieczorem również to poczulam,parę razy Takie dziwne uczucie. Lub gdy odpoczywam,czuje czasem te uczucie lub słyszę"bulgotki" Myślicieli ze to może dzidziuś dawać o sobie znać? Czy to jelita lub cos innego? To moja pierwsza ciąża i sama nie wiem co o tym myśleć.
Dobrze wiedzieć, właśnie sobie leżałam,położyłam rękę na brzuchu i poczulam jakby mi coś pod ręką przepłynęło! Ależ dziwnie się poczułamTak to już to u mnie też się pojawiło . Lekarz mi na wizycie tłumaczył że na początku tak się to odczuwa. Czasami też jak trzepotanie skrzydeł motylka
malwinka_s
Ja chciałam żeby tatuś poczuł ale jak na złość już drugi raz nie chciało jak myślę o tym i pukam w brzuch i próbuje zmusić do ruchu to ciszaDobrze wiedzieć, właśnie sobie leżałam,położyłam rękę na brzuchu i poczulam jakby mi coś pod ręką przepłynęło! Ależ dziwnie się poczułam
Wlasnie mam ten sam problem! Ja to czuje a jak chce "pochwalić się" partnerowi to nagle cisza! A bardzo czeka na ten moment aż sam poczuje Jak na złośćJa chciałam żeby tatuś poczuł ale jak na złość już drugi raz nie chciało jak myślę o tym i pukam w brzuch i próbuje zmusić do ruchu to cisza
reklama
Emmiliaa
u mnie zależało od lekarza który to robił.Czy po Waszych cytologiach występowały palmienia? Miałam pobieraną wczoraj cytologie i niby koleżanka mówiła że po pobraniu wystąpiła jej plama, a u mnie wczoraj wieczorem jedna, dzis dwie.. Nie wiem co myśleć...
Podziel się: